Dokumenttielokuvia

 

Tätä sivustoa ylläpitävät isänmaastaan ylpeät suomalaiset.

 

Tärkeä tiedotus:

Youtube, Google, Wikipedia ja Facebook, eli niin sanottu "teollisuus", sensuroivat tarkoituksella monia mielestämme tärkeitä dokumenttielokuvia, ja vääristelevät tietoa niiden käsittelemistä aiheista. Jos dokkari on "poistettu", "aluerajoitettu", "suojattu", tai "rikkoo sääntöjämme", on se todennäköisesti tärkeä katsottava. Se löytyy usein kuitenkin Youtubesta esimerkiksi Mozillan TOR-versiolla, tai hakusanoilla. Lisää "teollisuuden" sensuurista ja manipuloinnista tässä.

Karen Hudes, Maailmanpankin ilmiantaja: meiltä on aika loppumassa

Karen Hudes "We're running out of time"

 

https://www.youtube.com/watch?v=gHVgRgYdCsQ

 

USA Watchdogin Greg Hunter haastattelee Karen Hudesia.

Videon tuottajan sivusto on www.usawatchdog.com .

 

**tarkastamaton versio**

 

Lyhennelmä videon käsikirjoituksesta:

 

Greg Hunter (GH): Vieraanamme on tänään Karen Hudes. Hän on pankkiiri, asianajaja ja ilmiantaja. Kiitos sinulle!

Valmistuit Yalen yliopistosta, olit töissä Maailmanpankissa noin 20 vuotta, ja paljastit monet kerrat Maailmanpankin salaisuuksia ja korruptiota, kunnes he erottivat sinut vuonna 2009. Olet yksi niitä harvoja hyviä ihmisiä. Onneksi olkoon! Mitä voit kertoa meidän [yksityisestä] keskuspankistamme The Federal Reservestä (The Fed) ja pankkimaailmasta yleisesti?

Karen Hudes (KH): He [pankkiirieliitti] ovat koventamassa panoksia. Kun he aloittivat Fedin 100 vuotta sitten, presidentti Wilson [joka oli tuohon aikaan presidenttinä] tiesi, että hän päättäessään suostua Fedin perustamiseen, oli juuri myynyt Yhdysvallat. Hän katui tuota päätöstä suuresti myöhemmin, ja hänen jälkeensä oli kaksi presidenttiä, jotka yrittivät korjata tuon valtavan virheen. Molemmat heistä, J.F. Kennedy ja Abraham Lincoln, salamurhattiin. Nykyinen presidenttimme, Barack Obama, yrittää kovasti tehdä voitavansa sen eteen, että ne meistä jotka tietävät tilanteen, antaisivat potkut noille konnille. Hän ei halua tulla ammutuksi, vaan jättää meille tuon vastuun. Me teemme hyvää työtä, olemme olleet yhteydessä kaikkiin 50 kuvernööriimme ja kehottaneet heitä tekemään oman osuutensa maamme pelastamiseksi. Se ei ole helppo työ, ja aika vaarallinenkin, sillä moni on joutunut suuriin vaikeuksiin vastustaessaan näitä konnia.

Eikä sinun minua tarvitse uskoa. The Federal Institute of Technology teki aika tarkan tutkimuksen siitä, kuka omistaa maailman korporaatiot, niitä on noin 43000.

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

 

Ryhmä "mafiapomoja" on ostanut ne ja kontrolloi niitä, taustalla ja salassa. Siitä ei kirjoitella, koska he ovat ostaneet myös median. Mitä uutisissa kuullaan, on se, mitä nuo yritykset haluavat sinun kuulevan, ei realiteetti. Ja paljon ihmisiä tietää tästä. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että suurin osa Yhdysvaltojen kansalaisista tietää, että nuo mafiapomot valehtelevat systemaattisesti.

The Fed ja The Bank of International Settlements, BIS, ovat samassa veneessä kaikkein suurimpien rikollisten, jesuiittojen, kanssa. He myös ostivat The Bank of American, BOA:n, ja heillä on salainen suunnitelma maailman rikkauksien jakamiseksi. Maailman maat tietävät, että tämä on käynnissä, olen kirjoitellut viimeiset viisi vuotta eri maiden suurlähettiläille. Meitä ilmiantajia on Maailmanpankista monesta eri maasta. Minä yhdessä skotlantilaisen Elaine Colvillen kanssa olen kirjoittanut Englannin parlamentille, ja se juuri äsken, heinäkuun 20. päivä, julkaisi meidän kertomamme tiedot. Sanoimme myös että meiltä on aika lopussa, ja että nyt on aika ottaa härkää sarvista ja kertoa noille konnille ja rikollisille, että he ovat saaneet potkut. Elaine sanoi, että parlamentin täytyy tehdä työnsä. Tuo dokumentti on kaikkien luettavissa.

 

-GH: Kun puhut potkuista, sanoit että muu maailma ei halua elää tämän «Fedin rautanyrkin alla». He haluavat lopettaa dollarin, inflaatio on suuri, ja itse asiassa viemme inflaatiota muihin maihin, ja ne eivät tietenkään halua sitä. Ne eivät edes halua dollareitamme. Ne haluavat toisenlaisen valuutan, joka olisi kultaan sidottu, tai vaikka Bitcoinin. Unkari on lopettamassa euron käyttöä, ja se on myöntämässä omaa valuuttaansa päästäkseen eroon inflaatiosta. Pitäisikö meidän lopettaa dollarin käyttö?

KH: Meidän ei tarvitse odottaa, että joku antaa potkut Fedille tai BIS:lle. Kaikki keskuspankkiirit ovat osa tätä suurta kerhoa Sveitsissä. Meidän pitäisi yksinkertaisesti käyttää mahdollisuuttamme valintaan. Jotkut osavaltiot ovat alkaneet hyväksyä hopeaa ja kultaa valuuttana: niillä on oikeus siihen ja niiden pitäisi tehdä se. On olemassa muita vaihtoehtoja, kuten Bitcoin, ja on muita pankkiireja, jotka ovat aloittaneet uusien valuuttojen käytön, ja noiden uusien valuuttojen takuuna ovat jalometallit. Me kuluttajina voimme valita mitä valuuttaa haluamme käyttää noista laillisista vaihtoehdoista. Sanon tämän vielä uudestaan: Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa...

-GH: Heistähän on kirjoiteltu paljon, ja raportteja on tehty myös Vatikaanin rahanpesusta. Siellä tehdään syntiä, eikö totta?

-KH: Kerron teille joitain jonka juuri sain selville. Kerron teille kuitenkin ensin mitä olen tehnyt: olen seurannut rahaa (”Follow the money”). Ihmisille valehdellaan rahasta. Olen ostanut Maailmanpankin velkakirjoja. Kun ostat joukkovelkakirjoja (bonds), on sinulla oikeus tarkkoihin talousraportteihin. Maailmanpankille ei tehty tilintarkastusta standardien mukaisesti, joten haastoin Maailmanpankin ja KPNG:n oikeuteen, ja 188 valtiovarainministeriä sopi tuon haasteen [ennen kuin se meni oikeuteen], joten en saanut haluamaani järjestelmää implementoitua. Yritin sitten saada selville miksi. Ja arvatkaapa mitä sain selville: minä kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat.

-GH: Rahassahan on kyse kontrollista. Tuo Vatikaanin tiedustelupalvelu ja maailman muut tiedustelupalvelut taistelevat rahasta...

-KH: Eivät he taistele. He tekevät yhteistyötä! He vain antavat meille sen kuvan, että siellä taistellaan. He ovat samaa porukkaa. Aivan kuten kaikki nuo pankit, ovat kaikki nuo tiedustelupalvelut samaa porukkaa. Meitä vain huijataan, kaikki tuo on suurta teatteria jota koko maailma katselee samalla kun kaikilta maailman kansalaisilta huijataan rahaa. Kerron teille mitä esimerkiksi Syyriassa tapahtuu, ja tiedän tämän koska en ole yksin tässä. Teen yhteistyötä monen ilmiantajan kanssa. Yksi heistä ...

-GH: Ja olethan sinä myös yhteydessä Maailmanpankin jäseniin ympäri maailman, etkö vain?

-KH: Teemme kaikki yhteistyötä, juuri niin kuin nuo konnat. Mutta kerron teille mitä Mark sanoi Syyriasta. Siellä on maakaasua, jonka markkinoille saamiseksi tarvitaan putki. Cutter (?) haluisi saada tuon kaasun putkessa Syyrian läpi päästäkseen Euroopan markkinoille. Kuka toimittaa Euroopalle maakaasua? Venäläiset. Saudi-Arabia lähestyi venäläisiä ja sanoi: «Jos lopetatte Syyrian suojelemisen, niin voimme myydä teille aseita todella halvalla.» Mutta Venäjä halusi pitää markkinansa Euroopassa. Eli kaikki tuo teatteri kuolleista vauvoista ja Sariini-kaasusta on suunniteltu pitämään meidät kansalaiset kiireisinä ja sekaisin. Mutta ei meidän tarvitse olla ymmällämme, vaan kääntyä ympäri ja sanoa noille konnille ja heidän pomoilleen ettemme enää hyväksy sitä, että meitä ryöstetään.

-GH: Tiedän että puhut kauniisti presidentistämme [kun sanoit, että hän yrittää herättää meitä todellisuuteen vastustuksesta huolimatta], mutta kyllä hän hyväksyi NDAA-lain, joka antaa viranomaisille luvan pidättää kenet tahansa ja pitää hänet lukkojen takana vain koska hän on «terroristi». Ja sitten nuo kaikki miehittämättömien ilma-alusten tekemät Drone-iskut. Ja Jesse Jackson Junior joutui juuri vankilaan, mutta yhtäkään noista pankkiireista ei viedä oikeuteen ja tuomita, vaikka he ovat pesseet rahaa huumekartelleille ja terroristeille. Jesse Jackson Junior joutui 30 kuukaudeksi vankilaan 750.000 dollarin takia, mutta Jon Corzine tiettävästi juuri varasti miljardin [eikä mitään tehty].

-KH: Hän on näyttelijä, joka vain näyttelee omaa rooliaan. Nuo ovat kaikki näyttelijöitä.

-GH: Tuo on surullista. Sanot siis että presidenttimmekin on näyttelijä? Että hän tekee vain mitä käsketään, eikä tule heidän tielleen…

-KH: Minä sanon vain, että ne presidenttimme, jotka kieltäytyivät lähtemästä mainitsemieni konnien kelkkaan, murhattiin. Presidenteille annetaan hieman vapautta toimia, ja he tekevät voitavansa. Meidän täytyy tehdä oma osuutemme. Meidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että meitä huijataan ja olla hyväksymättä sitä. Sille on tehtävä loppu. Meidän on otettava haltuumme se, mikä meille kuuluu. Meidän täytyy nousta seuraavalle tasolle tässä pelissä. Ei keskittyä vain keskuspankkiireihin vaan myös Vatikaaniin. Ihmiset eivät edes tiedä, että Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin. He eivät tiedä, että kunnat rahoittavat eläkekulujaan miljardeilla dollareilla aivan tarpeettomasti. Meidän täytyy istua alas ja ottaa selvää minne kaikki raha menee ja sitten sanoa heille, että se raha on meidän ja ottaa se takaisin.

-GH: Mutta eikö se tule olemaan tuskallista? Olen sanonut tämän monta kertaa: monet eläkerahastot ovat 9-10 miljardia dollaria miinuksella, he tulevat saamaan vain murto-osan eläkkeestään. Pankkiirit saavat suurimman osan rahoista. Meillä on 3.7 biljoonan dollarin edestä alirahoitettuja eläkerahastoja.

-KH: Olet väärällä tasolla pelissä. Sinä katsot paperirahaa. 1900-luvun alussa tehtiin sopimus, ja kaikki maailman rikkaudet, aarteet, kulta ja timantit haudattiin holveihin ympäri maailmaa. Kaikki tuo saattaa tulla ulos, mutta se ei tapahdu, ennen kuin ihmiset alkavat ymmärtää tilanteen. Meidän täytyy murtaa suuryritysten, korporaatioiden verho (corporate veil) ja tutkia kuka omistaa ne. Meidän täytyy kaikkien tehdä kotiläksymme. Emme voi vain sanoa ”raha ja pankit ovat liian monimutkaisia aiheita”. Meidän täytyy tutkia aihetta vastuullisesti, ja hyväksyä se, että se on meidänkin syymme. Me annoimme noiden pankkiirien ostaa kaiken valtamedian ja kertoa meille valheita yksi toisensa jälkeen. Aiommeko katsoa noita väärennettyjä videoita naisista ja lapsista, jotka joutuivat ”kemiallisten aseiden” tappamiksi? Aika suurella todennäköisyydellä he olivat kaikki näyttelijöitä! (Lisää aiheesta katastrofinäyttelijät tässä.)

-GH: Minä pitäisin sinua hulluna jos en tuntisi sinua ja olisi nähnyt ansioluetteloasi ja tietäisi historiaasi vanhempana neuvonantajana Maailmanpankissa. Tämä todella avaa silmät. Sinä teit yhteistyötä Maailmanpankin työntekijöiden kanssa ympäri maailmaa ja nyt teet yhteistyötä whistle blowereiden kanssa ja sanot, että meidät on ryöstetty.

-KH: Mennään 15 vuotta taaksepäin. Voit käydä web-sivullani www.kahudes.net ja voit käydä läpi kronologiaa. Mitä tapahtui vuonna 2000 … Maailmanpankki on kuin suuryritys, Yhdysvallat omistaa 16% ja muut 188 maata omistavat erisuuruisen osan. Mitä suurempi osa, sen enemmän sinulla on valtaa äänestyksissä. Olin osa hallituksen päätöstä, jonka mukaan he antaisivat Maailmanpankille olla enemmän rahaa, mutta vain, jos he parantaisivat työntekijöiden olosuhteita. Olin mukana tuossa komiteassa, ja sovimme, että ne johtajat jotka tekivät hyvää työtä, saisivat ylennyksen, ja ne johtajat, jotka eivät tehneet hyvää työtä saisivat joko lisäkoulutusta tai potkut. Tuo päätös unohdettiin täysin, ja saimmekin myöhemmin apua yhdeltä IBM:n edustajalta. Sanoin hänelle, että hyvät johtajamme saivat potkut ja korruptoituneet saivat ylennyksiä. Sen jälkeen yritin vain saada selville mitä siellä tapahtui. Voit katsoa ja seurata tarkkaan mitä siellä tapahtui. Sitten jouduin mukaan Filippiinien tapahtumiin, ja siellä mies, joka oli presidenttinä tuolloin, Joseph Estrada, ryösti maalta kaiken. Hän myi maansa toiseksi suurimman pankin, Filippiinien kansallispankin, Lucio Tan-nimiselle rahanlainaajalle, joka omisti Philippine Airlines-lentoyhtiön, joka taasen oli suurissa veloissa Filippiinien kansallispankille.

-GH: Siinähän paloi yli miljardi dollaria.

-KH: Me peruimme oman 200 miljoonan lainamme, japanilaiset samoin oman 200 miljoonan lainansa, ja niiden filippiiniläisten jotka olivat tallentaneet rahansa tuohon pankkiin, ja vakuutusyhtiön piti pelastaa pankki 500 miljoonalla dollarilla. Tuo tapahtuman jälkeen Maailmanpankin piti kirjoittaa raportti tapahtuneesta, ja siinä vain sanottiin ”Tapahtunut ei ollut menestys, muuta emme sitä olisi voineet tietää.” Minä sanoin heille ”Totta kai olisitte voineet tietää. Minähän sanoin sen teille.” Tuolloin (2003) he yrittivät antaa minulle potkut. Tiesin, että jos Yhdysvallat ei alkaisi pelata sääntöjen mukaan, meiltä vietäisiin mahdollisuus valita itse Maailmanpankin johtaja. Menin ensin valtiovarainministeriöön, ja sanoin, että meidän täytyy alkaa pelata sääntöjen mukaan, muuta he eivät kuunnelleet minua. Seuraavana menin senaatin ulkomaansuhteiden komitean juttusille, jonka puheenjohtajana tuolloin oli Joe Biden. Hillary Clinton ja Barack Obama olivat nuorempina jäseninä. Mutta se oli senaattori Lugar (?), joka kirjoitti kolme kirjettä Maailmanpankkiin pyytäen heitä olemaan erottamatta minua. Mutta sain kuitenkin potkut. Alussa minulla oli paljon ihmisiä tukenani, mutta tietäisitpä kuinka paljon ihmisiä tukee minua nyt.

-GH: Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Viedäänkö ihmisiltä rahat? Eivät nuo pankkiirit niin helpolla luovuta.

-KH: Jos päätämme kaikki tehdä yhteistyötä, tehdä läksymme ja seurata rahaa, tulee tuo holveihin haudattu kulta löytymään ja sen avulla voimme maksaa velkamme. Siitä riittää kaikille maailman ihmisille. Ei tässä tapella rahasta, vaan kontrollista tai paremminkin rakkaudesta; rakastammeko lähimmäistämme? Onko meillä itsekunnioitusta? Ja jos sitten ajattelemme ihmisiä, joihin luotamme henkisinä johtajinamme, he tekevät juuri päinvastaista. He pyörittävät maailman tiedustelupalveluita ja huijaavat meitä. Meidän on pakko istua alas ja selvittää nämä asiat.

-GH: Puhutaan nyt kadun tasolla. Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Voivatko ihmiset menettää säästönsä?

-KH: Ei tässä ole kyse siitä. Tässä on kyse siitä, voimmeko jatkaa ihmiskuntana, vai räjäytämmekö itsemme ilmaan. Rakastammeko tarpeeksi itseämme ja muita pelastaaksemme maailman.

-GH: Kiitos Karen viisaista sanoistasi. Lisää aiheesta löydät Karenin web-sivulta www.kahudes.net .

-KH: Kiitos itsellesi. Me rakastamme itseämme ja muita tämä on yhteinen asiamme ja kaikki tulee olemaan hyvin.

 

Lisää aiheesta:

Jos haluat ymmärtää aihetta syvemmin, suosittelemme katsomaan esimerkiksi Ylen näyttämät dokumenttiohjelmat Velkataakka ja Pankki maailman valtiaana.

Myös dokumenttielokuvassa Talousagentin tunnustuksia selitetään Maailmanpankin tapaa toimia.

Uusia dokkareitamme:

Nyt ajankohtaisesta, Hillary Clintoniakin koskevasta, Pizzagate- pedofiiliskandaalista USA:ssa lyhyesti tässä:

Conspiracy of Silence - The Franklin cover-up, kertoo saatananpalvontaan läheisesti liittyvästä pedofiliasta USA:ssa

Vahvistetussa WikiLeaksin julkaisemassa John Podestan, Hillary Clintonin kampanjapäällikön, sähköpostikeskustelussa vaikutusvaltaiset washingtonilaiset henkilöt suunnittelevat järjestävänsä poreammejuhlat, joihin yksi heistä lupaa ”kuljettaa Rubyn, Emersonin ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7) jotta teillä on ylimääräistä viihdettä ja he tulevat varmasti myös olemaan altaassa.” Lue koko kirjoitus Wikileaksin linkkeineen tässä. Ja lisää aiheesta tässä. Kuinka näiden samojen rikollisten kontrolloimat Google, Youtube ja Wikipedia vääristelevät tätä aihetta, tässä. Dokkarin voit katsoa etusivullamme.

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

The War You Don't See, a film by John Pilger Lukuisten ilmiantajien avulla tehty dokkari siitä, kuinka media valehtelee meille, että hyväksyisimme uskomattoman likaiset sodat

Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson

Amerikkalainen unelma Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä länsimaailman keskuspankkien toiminnassa on kyse.

Talousammattitappajan tunnustuksia Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana"

Salaisuus kommunismin taustalla 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaiset.

Salaisuus salaseurojen takana (suomenkielinen tekstitys) Jäljet johtavat Vatikaaniin.

The Great Culling: Our Water Official Full Movie Miksi juomavesi myrkytetään fluorilla?

Why We Are Afraid [of Islam], A 1400 Year Secret Miksi meillä on syytä pelätä islaminuskoa?

US Troops Protecting and Harvesting Opium/Heroin in Afghanistan Yhdysvaltojen armeija vahtii oopiumiviljelmiä Afganistanissa ja turvaa CIA:n 50 miljardia/vuosi huumekauppaa