Dokumenttielokuvia

 

Tätä sivustoa ylläpitävät isänmaastaan ylpeät suomalaiset.

 

Tärkeä tiedotus:

Youtube, Google, Wikipedia ja Facebook, eli niin sanottu "teollisuus", sensuroivat tarkoituksella monia mielestämme tärkeitä dokumenttielokuvia, ja vääristelevät tietoa niiden käsittelemistä aiheista. Jos dokkari on "poistettu", "aluerajoitettu", "suojattu", tai "rikkoo sääntöjämme", on se todennäköisesti tärkeä katsottava. Se löytyy usein kuitenkin Youtubesta esimerkiksi Mozillan TOR-versiolla, tai hakusanoilla. Lisää "teollisuuden" sensuurista ja manipuloinnista tässä.

Varjohallitus: Maanalaisen maailman valtiaat (2014)

Varjohallitus saa varoja muun muassa niin sanotun mustan budjetin kautta. Joidenkin lähteiden mukaan sen muodostavat salainen kansainvälinen ryhmä tiedemiehiä, vakoojia, armeijan upseereja, liikemiehiä ja pankkiireja. He ovat kotoisin eri maista, mutta heidän toimintansa kattaa koko maailman.

Onko tämän videon tarkoitus herättää ihmisiä karuun todellisuuteen, vai onko kyse taas kerran "valeoppositiosta"? Katso ja tutki ja kerro sitten meille mielipiteesi siitä täällä tai viereisessä kyselyssä.

Ennen videon katsomista haluamme kertoa hieman siinä mainitusta teknologiasta. Kuinka paljon se on kehittynyt viime aikoina?

 

DUMBs (Deep Underground Military Bases):

Jokainen ymmärtää pommisuojien tarkoituksen. Monet hallitukset maailmassa ovat valmistautuneet todella hyvin mahdollisen maapallontuhoavan ydinsodan varalta. Maan alla on pystyttävä elämään vuosikausia, ja kaikki tarvittava hengissäpysymiseen on pystyttävä tuottamaan ja/tai varastoimaan maan alla. Laboratorioita, kasvihuoneita, tehtaita…

US Patent 3693731 (vuodelta1972!): "Keino ja laite tunneleiden tekemiseen sulattamalla [kalliota] … Laite ja keino porata reikiä ja tunneleita sulattamalla …Lämmönlähde voi olla sähköinen, mutta mieluummin ydinreaktori …"

Maanjäristykset

Yhdysvaltojen puolustusministeri sanoi puheessaan (jo vuonna 1997!): ”Olen huolissani ekoterroristeista, jotka saavat aikaan tulivuorenpurkauksia ja maanjäristyksiä radioaalloilla.” (Puolustusministeriön sivu, jolla puheen käsikirjoitus oli, on suljettu lähiaikoina, ja syitä voi vain arvailla, mutta hakukoneella löytyy koko puhe: ’Set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.’) Muutama varoituksen sana debunk-sivustoista. Esimerkiksi Metabunkin Mick West on monien tutkijoiden mielestä Yhdysvaltojen hallituksen trolli, joten on suositeltavaa lukea aiheista muualtakin, kuin debunk-sivustoilta.

Tässä yksi laitteista, joihin Yhdysvaltojen puolustusministeri viittasi: www.haarp.net ja tässä Euroopan parlamentin dokumentti aiheesta (Control+Find ”HAARP” niin löydät tekstistä ne kohdat, joissa tästä aseesta kerrotaan):

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI#_part7_def22 

Lisää haarpista täällä ja täällä. Valtamedian korruptiosta täällä. Esimerkki Suomen viranomaisten toiminnasta on tässä videossa Tekniikan päiviltä 2014. Jarmo Koistinen, joka "tuuraasi" Elena Saltikoffia Tekniikan päivillä, väittää vielä senkin jälkeen, kun olimme lähettäneet hänelle runsaasti dokumentteja muun muassa HAARPiin liittyen, ettei suuren mittakaavan säänmuokkaaminen ole mahdollista. Hän ei sanallakaan mainitse säänmuokkauksesta radioalloilla, vaan puhuu muun muassa 100 vuotta vanhasta keinosta hopeajodidin käytöstä sateen tekemisessä. Sadetta radioaalloilla tekeviä yrityksiä tässä, tässä ja tässä. Jos tavanomainen yritys pystyy tekemään sadetta radioaalloilla, mihin pystyy asiaan vuosikymmenet perehtynyt suurvallan armeija? Mitä muita teknologioita esimerkiksi sotateollisuus yrittää meiltä pitää salassa?

Englanninkielisen tekstityksen saa asetuksista kuvan oikeaa alakulmaa oikeasta kohdasta klikkaamalla ja suomenkielinen käsikirjoitus on alla.

 

www.youtube.com/watch?v=8sVLCYMezi0

 

 

Video Ben Fulford and david Wilcock on Russian TV: Cabal Defeat is Looming (2014):

 

** Tarkastamaton käännös **

 

Maailmojen sota: Maanalaisen maailman valtiaat

Jos puhujaa ei ole nimetty, on puhujana kertoja.

 

Elokuun 23. päivänä vuonna 2011 ihmiset Yhdysvalloissa olivat kauhuissaan. Kaksi voimakasta maanjäristystä olivat järkyttäneet kaikki, mukaan lukien asiantuntijat, koska niiden tapahtuma-alueet eivät olleet seismisesti aktiivisia.

David Wilcock, los angelesilainen tutkija, joka erikoistuu salaseuroihin ja salaisiin ryhmittymiin, sanoo: ”Sitä oli vaikea ymmärtää, koska se tapahtui alueella, jossa tuollaisia luonnonkatastrofeja ei pitäisi tapahtua.”

12 tunnin sisällä Virginiassa ja Coloradossa oli kaksi maanalaista järistystä. Nuo paikat olivat kaukana toisistaan. Nuo järistykset olivat voimakkuudeltaan 5.0 richteriä, voimakkaimpia vuosikausiin. Ne tuntuivat Yhdysvaltojen pääkaupungissakin, ja aiheuttivat Washington monumenttiin murtumia. Millainen katastrofi se oli ja oliko sille tieteellistä selitystä? Voisiko se olla vain yhteensattuma, joku luonnonoikku? Se oli hallituksen virallinen kanta, mutta tiedemiehet alkoivat heti väitellä sitä vastaan. Niin suuria yhteensattumia niin lyhyellä ajalla ja vielä alueella, jossa luonnonkatastrofin riski oli niin pieni. Se on todella harvinaista.

Nikolai Subbotin, Venäjän Ufojen tutkimuskeskuksen johtaja sanoo: ”Geologisten tutkimusten mukaan noilla alueilla ei ole maankuoren siirrosalueita, ei mannerlaattojen siirtymistä, eikä vanhoja aktiivisia tulivuoria jotka voisivat aiheuttaa maanalaisia tapahtumia, jotka aiheuttaisivat maanjäristyksen. Nuo alueet ovat kaiken lisäksi suhteellisen rauhallisia ja vakaita geologisesta näkökulmasta katsottuna.”

Pian ensimmäisen maanjäristyksen jälkeen ilmaantui nettiin video, joka oli otettu ennen Virginian maanjäristystä. Nuo otokset saivat asiantuntijat vieläkin enemmän hämilleen. Mikä oli tuo outo ääni? Liittyykö se luontoäitiin? Onko luonto edes tämän aiheuttaja?

Mikhail Savkin, puolueettoman maanalaisen tutkimuskeskuksen johtaja sanoo: ”Yhtäkkiä siellä oli maanjäristys. Miltä se näytti?”

Se näytti koneen aiheuttamalta. Olivatko nuo maanjäristykset ihmisen aiheuttamia? Onko se edes mahdollista? Ketkä olisivat tuon hirveän teon takana? Löysimme henkilön, joka kuuluu yhteen Yhdysvaltojen salaisimmista järjestöistä. Hän tietää henkilökohtaisesti kuka kiristää maailman suurimpia valtioita. Tuo kaikki kuulostaa kuin jostain Hollywoodin jännityselokuvasta, joka kertoo maailmaa uhkaavasta roistosta, mutta meillä on valitettavasti luotettavia todisteita siitä, että se on totta.

Benjamin Fulford, Forbes-lehden Aasian-toimiston johtaja Tokiossa 1998-2005, sanoo: ” Maanjäristykset jotka tapahtuivat elokuun 22. ja 23. päivä Coloradossa ja Washingtonissa, olivat hyökkäyksiä armeijan maanalaisia tukikohtia (DUMBeja) vastaan.”

Forbes-lehti on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista aikakauslehdistä. Benjamin Fulford oli Forbes-lehden julkaisija ja hän on kerännyt vuosikausia tietoa noista niin sanotuista DUMBeista, joissa maailman pahuus asuu. 

Benjamin Fulford jatkaa: ”Nuo tukikohdat rakennettiin aikoinaan suojiksi mahdollista maapallon tuhoavaa ydinsotaa varten. Olen itse nähnyt videon ja puhunut ihmisten kanssa, jotka ovat nähneet Lontoon ja New Yorkin välisen maanalaisen erikoisjunan.”

Millaisia maanalaisia tukikohtia nuo ovat? Kuka niitä rakentaa? Mitä siellä tapahtuu? Ja kaikista tärkein kysymys: kuinka vaarallista se on ihmiskunnalle?

Benjamin Fulford jatkaa: ”Virallisesti laajamittainen rakentaminen alkoi kylmän sodan alussa. Ydinsodan pelossa oli tarve luoda kaikki mahdolliset olosuhteet maan alla asumista varten. Siksi tuo rakentaminen oli niin laajamittaista.

Nikolai Subbotin jatkaa: ”DUMB on englanniksi lyhennys sanoista Deep Underground Military Base, ja nämä tukikohdat ovat yleensä 200 – 1000 metrin syvyydessä. Noissa tukikohdissa on myös tutkimuskeskuksia, joissa tutkitaan kaikkea aina aseista bakteereihin.”

Tietoa noista tukikohdista ei ole paljon julkisuudessa. Vain muutamia ihmisiä on niiden kanssa tekemisissä, ja vain pari ihmistä on koskaan puhunut niistä. Nuo kaksi joutuivat maksamaan siitä kovan hinnan.

Yhdysvaltojen armeijan insinööri ja geologi Phil Schneider sanoo videossa vuodelta 1996: ”Minä olen ainut tapahtumasta henkiin jäänyt, ja se mitä tulen sanomaan tulee järkyttämään sinua.”

Tuo video nauhoitettiin hänen julkisen puheensa aikana Idahossa. Siinä puheessa hän paljasti tietoa noista maanalaisista rakennelmista.

Phil Schneider jatkaa videossa: ”Minun tarkoitukseni on kertoa teille mitä todella tapahtuu noissa tukikohdissa. Sitä kutsutaan uudeksi maailmanjärjestykseksi.”

Tuo oli Schneiderin viimeinen julkinen puhe, sillä viikkoa myöhemmin hänen ruumiinsa löydettiin. Poliisi piti tapahtunutta itsemurhana, mutta Phil itse oli sanonut perheelleen ja ystävilleen useaan kertaan, että jos heille joskus tultaisiin kertomaan, että hän oli tehnyt itsemurhan, se olisi valetta. Hänet siis murhattiin, mutta mitä tapahtui? Mitä tappavia salaisuuksia tuo insinööri paljasti? Phil oli työskennellyt Yhdysvaltojen valtiolle 17 vuoden ajan. Hän oli työskennellyt insinöörinä ja geologina Alue 51:ssä, Los Alamosissa ja Tulsan tukikohdassa.

Phil Schneider jatkaa videossa: ”Tulsa on tukikohdista syvin. Se on 12 kilometrin syvyydessä ja siinä on 7 tasoa. Me rakensimme neljä kaivosta, jotka oli tarkoitus myöhemmin yhdistää. Minun vastuualueeni geologina oli kallion räjäyttäminen.”

Tulsan tukikohta on yksi maailman salamyhkäisimmistä ja sijaitsee Oklahomassa. Vuonna 1979 siellä sattui vakava onnettomuus, joka johti tukikohdan sulkemiseen.  

Nikolai Subbotin jatkaa: ”Monta mielenkiintoista ja mysteeristä onnettomuutta on sattunut tuossa tukikohdassa. Siellä sattui myös konfliktien sarja, jotka aiheuttivat sen että osa tukikohtaa räjähti. Tuon tapahtuman jälkeen tukikohta tuhottiin.”

Web-sivustot jotka kertovat avaruusolioista, uskovat tukikohdassa tapahtuneen yhteenoton, jonka seurauksena löydettiin avaruusolioiden ruumiita. Phil Schneider oli yksi harvoista henkiin jääneistä. Mitä siellä todella tapahtui? Schneider oli ollut hiljaa asiasta 14 vuotta, mutta vuonna 1993 tapahtui jotain, joka sai hänet rikkomaan vaitiolovelvollisuutensa. Hän piti puheen, jossa hän paljasti järkyttäviä asioita.

Tässä kuvassa näkyy Phil Schneider ystävänsä Ron Runmelin kanssa. He olivat yhdessä eräällä toisella huippusalaisella alueella, armeijan Alue 51:llä.

Phil Schneider jatkaa videolla: ”Olemme nähneet jotain todella epätavallista.”

Se mitä he näkivät pelästytti heidät, ja he päättivät kertoa siitä, mitä noissa armeijan tukikohdissa tapahtui. Phil ja Ron alkoivat kerätä materiaalia, joka heidän piti julkistaa kirjassaan vuonna 1993. Ron kuitenkin löytyi kuolleena kotoaan vähän ennen kirjan julkistamista. Poliisin mukaan kyseessä oli itsemurha.

Kriminologi Igor Komarov sanoo: ”Ron Runmel löydettiin kotoaan ampumahaava ruumiissaan. Tutkimukset osoittivat itsemurhan suuntaan, mutta osa todistusaineistosta ei tukenut tuota oletusta. Aseessa ei ollut verijäämiä osoittamaan lähilaukausta, eikä Ron Runmelin sormenjälkiä löytynyt aseesta.”

Itsemurhakirje löytyi, mutta puolueettomien käsialantutkijoiden mukaan kirjeen oli kuitenkin kirjoittanut vasenkätinen henkilö. Runmel oli oikeakätinen. Ron Runmelin kuoleman jälkeen Phil päätti kertoa koko totuuden.

Phil Schneider jatkaa videolla: ”Vaikka poliisi sanookin, että Ronin tapaus on loppuunkäsitelty, minä olen varma että hänet murhattiin ja että hänen murhaajansa on vapaalla jalalla.” 

Kriminologi Igor Komarov sanoo: ” Phil Schneider ja Ron Runmel olivat molemmat töissä samalla työnantajalla ja he olivat uteliaita kaivaessaan salaista tietoa.”

Schneider piti 30 puhetta ympäri maailman tuosta aiheesta elämänsä viimeisinä kahtena vuotena. Hän kertoi niissä muun muassa uskomattoman suurista armeijan tukikohdista maan alla.

Phil Schneider jatkaa videolla: ”Nuo tukikohdat ovat suurten kaupunkien kokoisia, ja ne on yhdistetty toisiinsa supernopeilla elektromagneettisilla junilla … Erikoisvalmisteisten laitteiden avulla kaupungit kasvavat 14 kilometriä päivässä. Noiden tukikohtien rakentaminen maksaa valtavia summia, ja niitä varten onkin olemassa niin sanottu musta budjetti. Se on salainen budjetti, joka vastaa yhtä neljäsosaa Yhdysvaltojen bruttokansantuotteesta. Biljoonia dollareita käytetään salaisiin projekteihin, kuten DUMBeihin. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa on 129 DUMBia.”

Schneider sanoi että noita tukikohtia on 1500 ympäri maailman. Kuka niitä tarvitsee ja mihin tarkoitukseen? Tuo tieto on salaista, ja Schneider itse olikin monta kertaa kuolla paljastaessaan totuutta. Hänen puhematkoillaan hänet yritettiin murhata 13 kertaa.

Phil Schneider jatkaa videolla: ”En halua leuhkia sillä, mutta minulla on ampumahaava olkapäässäni. ”

Tuo oli hänen viimeinen puheensa, sillä kaksi kuukautta myöhemmin, 17. tammikuuta vuonna 1996, hänet löydettiin kuolleena. Hänen virallinen kuolinsyynsä oli sydänkohtaus, mutta ruumiinavauksessa hänen ruumiistaan löytyi outoja täpliä.

Kriminologi Igor Komarov jatkaa: ”Dokumenttien mukaan hän löytyi kotoaan pianon vierestä pianonkieli kaulansa ympärillä. Hänen ruumiissaan oli myös jälkiä siitä, että häntä olisi kidutettu ennen kuolemaansa.”

Minuutti 12

Samassa puheessaan Phil Schneider kertoi, että hän oli saanut valmiiksi ja työn Ronin kanssa ja että kirja tultaisiin julkaisemaan pian.

Phil Schneider jatkaa videolla: ”Minua häiritsee se, että jotkut valehtelevat hallitukselle eivätkä kerro koko totuutta noiden tukikohtien todellisesta tarkoituksesta.”

Phil Schneider kuoli erittäin oudoissa olosuhteissa: sydänkohtaukseen, mutta samalla hänen ruumiissaan oli myös jälkiä kuristamisesta. Lisäksi hänen kirjansa oli kadonnut, mitä hän halusi kertoa maailmalle?

David Wilcock jatkaa: ”Phil Schneiderin ja Ron Runmelin kohtalo sai pelon valtaan ne muut, jotka aiheesta halusivat puhua, koska he ajattelivat, että heidät saatettaisiin myös tappaa.”

Eräs toinen ilmiantaja, entinen kanadalainen viranomainen, joka haluaa pysyä nimettömänä, kertoo että vuodesta 1946 lähtien yli 3000 ihmistä on kuollut, koska nämä henkilöt olivat yrittäneet kertoa maailmalle noista maanalaisista kaupungeista. Jokaisella kerralla uhri oli kuollut omituisella tavalla.

Nikolai Subbotin jatkaa: ”Nuo tiedemiehet ja tutkijat kuolivat joko onnettomuuksissa tai tuntemattomasta syystä.”

Herää paljon kysymyksiä: outoja maanjäristyksiä, insinöörien ja tiedemiesten murhia ja huhuja avaruusolioiden teknologiasta. Vastaukset noihin kysymyksiin saattaisivat muuttaa täydellisesti meidän sivilisaatiomme, meidän historiamme ja tulevaisuutemme. Kuka voisi kertoa meille, mitä noissa maanalaisissa kaupungeissa tapahtuu?

David Wilcock jatkaa: ”Noiden kaupunkien tarina on todella outo. Lisäksi on ymmärrettävä, että sitä teknologiaa, jota käytettiin noiden kaupunkien rakentamiseen, pidetään salassa.”

Löysimme yhden henkilön, joka on nähnyt jotain uskomatonta. Kuvittele kone joka ryömii maan alla 12 kilometriä päivässä jauhaen kaikki edessään. Kuvittele valtavan kokoinen pora, jonka sydämessä on nestemäistä litiumia, ja joka sulattaa kiveä suuren ydinreaktorinsa avulla.

Nikolai Subbotin jatkaa: ”Tuon pora nopeus on noin 12 kilometriä päivässä ja se poraa tunnelia, jonka halkaisija on noin 12 metriä.”

Tuo pora ei ole mielikuvituksen tuotetta, vaan se kehitettiin salaisessa laboratoriossa Los Alamosissa. Se patentoitiin 70-luvulla ja sen avulla pystytään rakentamaan valtavan kokoisia kaupunkeja. Valitettavasti siitä tiedetään hyvin vähän.

Sergei Sall, Saint Petersburgin yliopiston fysiikan ja matematiikan professori, sanoo: ”Tämän viimeisen kymmenen vuoden ajan levinneen tiedon mukaan Yhdysvaltojen maaperä on melkein täynnä maanalaisia tunneleita ja rakennelmia.”

Yhdysvaltalainen tutkija ja journalisti David Wilcock on tutkinut noita maanalaisia tukikohtia monen vuoden ajan. Kuulostaa uskomattomalta, mutta Wilcock on tavannut ihmisiä, jotka ovat henkilökohtaisesti käyneet noissa salaisissa kaupungeissa. 

David Wilcock jatkaa: ”Siellä on kerrostaloja, rakennuksia ja autoja, jotka käyttävät sähköä liikkuakseen. Noissa kaupungeissa ei ole ilmansaasteita. Ihmiset joiden kanssa puhuin, sanoivat että mikään ei siellä tunnu todelta. He käyttävät hyväkseen luonnollisia luolia, joissa jopa virtaa vettä. Siellä on jokia ja järviä, puita ja lintuja ja kaikkea, mitä maanpäälläkin.”

Yhteen tukikohtaan voi mahtua jopa 65.000 ihmistä, ja nuo rakennelmat on kytketty toisiinsa. Jos tietäisimme kuinka monta kaupunkia on jo rakennettu, voisimme saada tietää tuon maan alaisen maailman todellisen koon.

Nikolai Subbotin jatkaa: ”Jos puhumme noiden DUMBien lukumäärästä, on niitä jonkun tiedon mukaan noin 1500. Niissä on supernopeita junia, jotka kulkevat 1000-1500 kilometrin tuntivauhdilla.”

Noita DUMBeja on jopa seitsemässä kerroksessa maan alla.

Sergei Sall jatkaa: ”Suurin noista DUMBeista on Denverin lentokentän alla ja tämän kompleksin kokoa on vaikea uskoa. Joissakin noista kaupungeista on tehtaita ja kasvihuoneita, jotka palvelevat suojaa tarvitsevaa eliittiä.”

Tuo projekti maksaa biljoonia dollareita vuodessa. Maksaako sen Yhdysvaltojen hallitus salassa senaattoreilta ja veronmaksajilta?

Nikolai Subbotin jatkaa: ”DUMBit maksaa lähes poikkeuksetta varjohallitus niin sanotun mustan budjetin kautta.”

Joidenkin lähteiden mukaan mukana projektissa on salainen kansainvälinen ryhmä tiedemiehiä, vakoojia, armeijan upseereja, liikemiehiä ja pankkiireja. He ovat kotoisin eri maista, mutta heidän toimintansa kattaa koko maailman. Tämän organisaation nimesi aikoinaan Yhdysvaltojen ilmavoimien kapteeni, Fletcher Prouty. Hän oli CIA:n ja Yhdysvaltojen puolustusministeriön (DOD) yhdysmies 1955-1963. Hänen ainutlaatuinen asemansa antoi hänelle pääsyn suureen määrään salaista tietoa.

David Wilcock jatkaa: ”Hän oli korkea-arvoinen upseeri ja johti komiteaa, joka kontrolloi armeijan ja tiedustelupalvelun päämajaa.”

Vuonna 1973 Prouty julkaisi kirjan, jossa hän yritti kertoa oman mielipiteensä tästä salaisesta organisaatiosta, joka hallitsee maailmaa.

Fletcher Prouty sanoo: ”Sillä on vahvat kytkökset moneen maahan. Se kaataa hallituksia ja se vaikuttaa melkein jokaiseen niistä maailmassa. Sen perustana ovat CIA, DOD, monet armeijan upseerit, virkamiehet, liikemiehet ja tiedemiehet, ja sitä voidaan verrata mustekalaan monine lonkeroineen.”

Proutyn mukaan presidentti Kennedy tapettiin tämän salaisen organisaation käskystä. Kennedy halusi rajoittaa CIA:n toimia ja tuo olisi rajoittanut koko organisaation kykyä toimia.

Fletcher Prouty jatkaa: ”CIA:n valta perustuu siihen, että se pääsee käsiksi salaiseen tietoon ja käyttää maailman moderneimpia kommunikointivälineitä. Lisäksi he tekevät yhteistyötä liikemaailman kanssa ja käyttävät suhteitaan ja kaiken rahansa ja keinonsa valtaa manipuloidakseen.”

Eräs toinen henkilö puhui myös tästä salaisesta organisaatiosta, jo ennen Kennedyä. Presidentti Eisenhower sanoi viimeisessä julkisessa puheessaan vuonna 1961, että hän pelkäsi vaikutusvaltaisten armeijan upseerien ryhmää.

Presidentti Eisenhower sanoo puheessaan: ”Meidän täytyy olla varuillamme estääksemme sotateollisuuden vaikutuksen hallitukseemme. Emme saa koskaan antaa niiden suhteen vaarantaa vapauttamme ja demokraattisia prosessejamme.”

Kuinka armeijan upseerit joutuivat mukaan maailman suurimpaan salaliittoon? Vastaus siihen on todella yllättävä. Heti toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltojen sotateollisuuden teknologia koki suuren harppauksen eteenpäin. Huhuttiin että tuon kehityksen lähde oli kotoisin saksalaisilta tiedemiehiltä. 

Alexey Komogortsev, Sivilisaation kehto-tutkimusryhmän johtaja, sanoo: ”Natsi-Saksan kehittynyt teknologia kiinnosti kaikkia, erityisesti Yhdysvaltoja, mutta olivat britit ja ranskalaisetkin siitä kiinnostuneita.”

[Minuutti 2215]

Elokuussa 1945 Yhdysvaltojen presidentti Harry Truman ilmoitti Paperclip-projektin alkamisesta. Projektin ideana oli houkutella parhaimmat ammattilaiset Saksasta Yhdysvaltoihin, ennen kuin Neuvostoliitto olisi saanut heidät.

Vladimir Melnikov, professori ja tekniikantieteen tohtori Moskovan lentoinstituutista, sanoo: ”Tavoitteena oli säilyttää tutkimustuloksia ydinase- ja ohjustutkimuksista, V1:stä ja muista, sekä kaikesta niihin liittyvästä materiaalista. Tapahtui myös natsien spesialistien ja keksijöiden niin sanottu pala palalta Yhdysvaltoihin vienti.”

Yhdysvaltojen presidentti ei kannattanut yhteistyötä natsien kanssa, mutta siitä huolimatta muutama todella pätevä saksalainen tiedemies otettiin mukaan tuohon joukkoon. Yksi heistä oli legendaarinen ohjuksia rakentanut ja V2:n keksijä Wernher von Braun.

Sotahistorioitsija Alexander Rudakov sanoo: ”Von Braun oli SS:n armeijan upseeri, joka piti pidättää ja lähettää vankilaan Nurnbergin oikeudenkäynnin jälkeen koska hän oli pitänyt yllään SS:n agentin uniformua. Mutta häneen ei kajottu.”

Tässä suositussa kuvassa hänet nähdään Heinrich Himmlerin vierellä hakaristi rinnassaan.

Historioitsija Dmitry Surzhik sanoo: ”Kaikille 1500:lle tiedemiehelle annettiin väärät henkilöllisyydet sekä uusi henkilötausta ja paljon heidän henkilöhistoriastaan tuhottiin. Esimerkiksi tietoa Wernher von Braunin kuulumisesta Fuhrerin prikaatiin ei enää ollut listoissa.”

Projektin nimi Paperclip (paperiliitin) tulee siitä, että noille ihmisille annettiin uudet paperit, jotka liitettiin paperiliittimellä vanhoihin. Samalla tapaa meni myös Hubertus Strughold Yhdysvaltoihin. Häntä kutsuttiin kosmeettisen lääketieteen isäksi, vaikkakin hän Saksassa oli tehnyt ihmiskokeita, joissa ihmisiä pidettiin huoneissa, joissa oli alhainen lämpötila ja ilmanpaine. Monet noista ihmisistä kuolivat näiden kokeiden seurauksena.

Historioitsija Dmitry Surzhik jatkaa: ”Heti Yhdysvaltoihin mentyään Strughold sai kaksi sopimusta johtavilta yhdysvaltalaisilta kemikaalialan yrityksiltä. Hänestä tuli myös Yhdysvaltojen armeijan kemikaalipuolustuksen neuvonantaja. Yhdysvallat tarjosi hänelle turvaa, puolusti häntä oikeudenkäyntejä vastaan sekä antoi hänelle materiaalista hyvinvointia.”

Mielenkiintoista on, että tämän Operaatio paperiliittimen salainen lista ihmisistä tehtiin alun perin natsi-Saksassa. Onko mahdollista että natsit olivat jo aiemmin suunnitelleet pakenevansa? Vuonna 1943 Gestapon tieteellisen tutkimuksen johtajaa, Werner Heisenbergiä, pyydettiin tekemään lista poliittisesti luotettavista tiedemiehistä.

Historioitsija Dmitry Surzhik jatkaa: ”Himmler ja muut käskivät häntä nimeämään 1500 tärkeää insinööriä, teknikkoa ja tiedemiestä, jotka olivat tärkeitä tuleville teollisille operaatioille. Jokaisen nimen eteen hän merkkasi heidän erikoisalansa sekä heidän uskollisuutensa tason hallintoa kohtaan.”

Natsien parhaat tiedemiehet olivat tuolla listalla. Ensimmäisenä sillä listalla oli Wernher von Braun, mutta kuinka hän päätyi Yhdysvaltoihin?

Tuo lista löytyi todella oudoista olosuhteista, sen nimittäin löysi eräs yliopiston työntekijä vessasta. Lista annettiin brittiläiselle tiedustelupalvelulle MI6:lle, jonka jälkeen se päätyi Yhdysvaltojen strategisten palveluiden toimiston johtajan William Donovanin pöydälle.

Kiitos tuon listan saksalaiset alkoivat kiinnostaa yhdysvaltalaisia, mutta kuinka tuo lista päätyi vessaan? Halusiko joku päästä siitä eroon vai oliko kyse salaisesta dokumenttien vaihdosta? Oliko Heisenberg itse ideoinut tuon vai noudattiko hän vain jonkun muun ohjeita?

Benjamin Fulford jatkaa: ”Stalingradin taistelun jälkeen natsit tiesivät, että sota leviäisi Eurooppaan. Se oli vain ajan kysymys, ja niinpä he aloittivat suunnitelman, jolla he saisivat Yhdysvallat haltuunsa sodan jälkeen. Tuohon suunnitelmaan todennäköisesti kuului tiedemiesten, journalistien ja propagandan asiantuntijoiden lähettäminen Etelä-Amerikkaan, Etelä-Afrikkaan sekä Yhdysvaltoihin. He onnistuivat murhaamaan presidentti Rooseveltin, ja saamaan hänen tilalleen Trumanin. Tuo ryhmä sai aikaiseksi myös kylmän sodan ja yritti uuden maailmanjärjestyksen muodostamista.”

Presidentti Roosevelt kuoli yllättäen vuonna 1945, ja viralliseksi kuolinsyyksi ilmoitettiin aivoverenvuoto. Hänen seuraajansa Harry Truman aloitti Operaatio Paperiliittimen, joka pelasti tuhannen saksalaisen tiedemiehen hengen, koska ilman sitä he olisivat saaneet kuolemantuomion Nurembergin oikeudenkäynneissä.

Historioitsija Dmitry Surzhik jatkaa: ”Luonnollisesti Heisenbergin lista oli myös osoitettu Hitlerille ja lähetettiin hänen toimistoonsa, mutta se oli itse asiassa tarkoitus antaa Bormannille.”

Bormann kuoli toukokuussa 1945, mutta onnistui ennen kuolemaansa antaa tietonsa eteenpäin. Tässä valokuvassa ovat ihmiset, jotka muodostivat ajatushautomon ja koordinoivat saksalaisia tiedemiehiä, jotka oli lähetetty ympäri maailman.

Sotahistorioitsija Alexander Rudakov jatkaa: ”SS-upseeri Kammler oli vastuussa kehittelystä, ja katosi yhtäkkiä maanpäältä. Hänestä on löydetty vain kolme valokuvaa, jotka on otettu vuonna 1944. On vain arvailuja hänen päämäärästään: Argentiina, Yhdysvallat…”

Saksalaiset tiedemiehet loivat nopeasti hyvät suhteet johtajiin Yhdysvalloissa ja sopeutuivat työhön siellä. 

Alexey Komogortsev, Sivilisaation kehto-tutkimusryhmän johtaja, jatkaa: ”On pakko sanoa että saksalaiset tiedemiehet tulivat hyvin toimeen kollegoidensa kanssa. Wernher von Braun tuli tunnetuksi hyvistä suhteistaan FBI:n johtajaan, Edgar Hooveriin.”

Saksalaiset tiedemiehet saivat liikkua vapaasti ja saivat alusta saakka uudet työnantajansa tyytyväisiksi teknologisilla uutuuksillaan.

Alexey Komogortsev jatkaa: ”Wernher von Braun aloitti Yhdysvaltojen avaruusohjelman tyhjästä. Hän oli vastuussa yhdysvaltalaisista raketeista, satelliiteista ja siitä että yhdysvallat sai ihmisen kuuhun.”

Oli yhteistyössä kuitenkin suuret takaiskunsakin. Ensimmäinen niistä oli Juarezin onnettomuus, jossa oli testattu uudenlaista V2:sta. Tuota projektia oli johtamassa Operaatio Paperiliittimeen kuulunut tiedemies Ernst Steinhoff. Kesken testin raketti muutti suuntaa ja putosi meksikolaiseen Juarezin kaupunkiin. Steinhoff olisi voinut tuhota raketin ilmassa, mutta jostain syystä hän ei sitä tehnyt.

Historioitsija Dmitry Surzhik jatkaa: ”Eräs luutnantti nimeltään Jessel oli vastuussa saksalaisten lojaliteetin varmistamisesta tuossa ’Jerezin projektissa’, mutta saksalaisia kuulusteltuaan tuli siihen tulokseen, ettei heihin voinut luottaa ollenkaan. Heihin kuitenkin luotettiin jatkossakin.”

Saksalaiset tiedemiehet tiesivät myös, että he voisivat työskennellä omissa projekteissaan NASA:n tai Yhdysvaltojen hallituksen siitä tietämättä. Tuolloin alkoi maanalaisten tukikohtien rakentaminen, ja ne tulivatkin kattamaan myöhemmin koko maailman.

Alexey Komogortsev jatkaa: ”Saksalaiset pitivät Yhdysvaltalaisia vihollisenaan, siitä ei ole epäilystäkään. Kaikkia onnettomuuksia jotka sattuivat Yhdysvalloissa, voidaan pitää sabotaasina. Aluksi saksalaiset tekivät töitä uuden Saksan syntymisen eteen. He käyttivät NASA:n tiloja jatkaessaan projekteja, jotka he olivat aloittaneet Saksassa. Mitä nuo älykkäät mielet kehittelivät?

David Wilcock jatkaa: ”Minä kävin yksityisen keskustelun Werner von Braunin assistentin Carol Rosinin kanssa. Von Braun ei halunnut kuolla kertomatta ensin totuutta ja kertoi hänelle varjohallituksen salaisesta suunnitelmasta maailman haltuun ottamiseksi.”

Tuohon aikaan kaikkien katseet olivat avaruusohjelmassa. Mikä sen parempi peitetarina toiselle, maanalaiselle projektille?

Nikolai Subbotin jatkaa: ”1970-luvulla keksittiin tosi mielenkiintoinen laite Yhdysvaltojen armeijan laboratoriossa Los Alamosissa. Kyseessä oli maanalaisten tunneleiden kaivamiseen käytettävä kone (shaft-boring roadheader). Tässä laitteessa oli erikoista se, että se toimi pienen ydinreaktorin avulla.”

Jotkut asiantuntijat sanovat, että laitetta käytettiin maanalaisten kaupunkien rakentamiseen. Mielenkiintoisinta asiassa on se, että tuon koneen kehittely oli itse asiassa aloitettu jo ennen toista maailmansotaa, ja kone oli alun perin venäläisen tiedemiehen keksimä. Vuonna 2003 elokuva ”The Core” sai ensi-iltansa. Tuossa elokuvassa maapallon keskus (core) lakkaa pyörimästä, ja estääkseen maailmanlopun, joukko tiedemiehiä kehittää maan alla toimivan laitteen, joka porautuu maapallon keskukseen.

Sotahistorioitsija Alexander Rudakov jatkaa: ”Peter Rasskazov oli erikoinen venäläinen. Hän aloitti erikoisen sukellusveneen kehittelemisen, kunnes hallitus otti projektin haltuunsa. Vuonna 1904 hän kieltäytyi osallistumasta venäläisiin vallankumouksellisiin, ja hänet ammuttiin.”

Alexander Tereblev, joka tuli tunnetuksi maanalaisista laitteistaan, jatkoi hänen ideoidensa kehittelyä. Hän kävi Saksassa monta kertaa ennen toista maailmansotaa keskustellakseen tuosta aiheesta saksalaisten kollegoidensa kanssa.

Alexander Rudakov jatkaa: ”Saksalaiset olivat kovin kiinnostuneita hänen työstään.”

Von Ritter keksi vuonna 1934 erään kokeiluluontoisen laitteen projektissaan, jonka nimi oli ”Midgard Serpent”, ja toisen maailmansodan aikana ensimmäinen ”maanalainen sukellusvene” melkein valmistuikin. Projektin keskeytti Punaisen Armeijan hyökkäys. 

Alexander Rudakov jatkaa: ”Punaisen Armeijan erikoistiedusteluyksikön nimi oli ’Smash’. Se löysi Baltiassa salaisia dokumentteja ja piirustuksia tästä ’maanalaisesta sukellusveneestä’. ”

Dokumentit lähetettiin Moskovaan tutkimuksia varten, ja siellä todettiin, että muutaman virheen korjaamisella olisi projekti paranneltavissa. Jotkut tutkijat ovat sitä mieltä, että noita suunnitelmia käytettiin jättimäisen ja salaisen maanalaisen tukikohdan rakentamiseksi Uralvuorille. Tuon tukikohdan nimi on ”Beloresk 16” tai ”Imantao”.

Nikolai Subbotin jatkaa: ”Kaiken kerättävissä olleen tiedon tutkittuamme, olemme sitä mieltä, että tuohon maanalaiseen tukikohtaan mahtuu 300.000 ihmistä. Siellä on halkaisijaltaan 10 metrisiä tunnelirakennelmia, jotka yhdistävät toisiinsa hotelleja, teknisiä huoneita sekä laboratorioita.”

Yksi saksalaisista tiedemiehistä oli päätynyt Ranskaan. Sieltä tuli myös hälyttäviä uutisia asiantuntijoista, joiden oli tarkoitus työskennellä Ranskan oman avaruusohjelman eteen, mutta jotka tekivätkin samaa kuin asiantuntijat Yhdysvalloissa: he olivat projekteineen pelottavan itsenäisiä.

Entinen KGB:n agentti, Martirosyan, sanoo: ”Jossain vaiheessa huomattiin, että natsitiedemiesten työtä ympäri maailman koordinoitiin. He lopettivat tietyn asian tutkimisen tai tekivät yhteistyötä jollain saralla samanaikaisesti. Tai sitten he sabotoivat koko projektia kaikki yhtä aikaa. Tiedemiehet Ranskassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa esimerkiksi neuvottelivat ja työskentelivät yhdessä.”

Mutta kuinka oli mahdollista, että he loivat valtavat maanalaisen verkoston huomaamattomasti? Oliko mahdollista, ettei Yhdysvaltojen hallitus tiennyt mitä saksalaiset tekivät?

Yhdysvaltojen 34:s presidentti Eisenhower yritti varoittaa kansaansa siitä viimeisessä puheessaan. Hänen seuraajansa J.F. Kennedy halusi uudistaa armeijan ja sotateollisuuden sekä Salaisen Palvelun ja hänet murhattiin.

Ben Fulford jatkaa: ”Sotateollisuus teki valtavia summia rahaa ja onnistui peittelemään rikollisen toimintansa jäljet. JFK:n murhasivat George H.W. Bushin väki yhdessä Yhdysvallat haltuunsa ottaneen Yhdysvaltojen natsiryhmän kanssa.”

Vuonna 2004 oli jälleen presidentinvaalit Yhdysvalloissa. Noissa vaaleissa kaksi kandidaattia taisteli presidentin paikasta, mutta Bushilla ja Kerryllä oli jotain yhteistä.

Historioitsija Dmitry Surzhik jatkaa: ”Naamat vaihtuvat mutta kaikilla heillä on kytköksensä ryhmittymään nimeltä Skull and Bones.

ja heitä sponsoroiviin yrityksiin. Siksi Yhdysvaltojen politiikassa ei juuri mikään muutu.”

Tuon salaisen organisaation jäsenet ovat Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimpia ihmisiä, he ovat eliittiä. George W. Bushin isä oli sen jäsen ja niin oli myös hänen isoisänsä senaattori Prescott Bush. William Howard Taft oli Skull and Bones-seuran jäsen 100 vuotta sitten. Tuohon salaseuraan kuuluu ihmisiä kirkosta, rikkaita liikemiehiä, kuuluisia lakimiehiä ja poliitikkoja.

Sergei Sall jatkaa: ”Yksi heidän edustajistaan, Bertrand Russell, oli yksi uuden maailmanjärjestyksen kehittäjistä.

Skull and Bones-seuran slogan oli ’uusi maailmanjärjestys’.”

Skull and Bones-seura on olemassa vielä tänäänkin, ja moni on sitä mieltä, että Barack Obama on myös sen jäsen. Kuinka se vaikuttaisi kansainväliseen politiikkaan?

Saksassa Bavariassa erään vuonna 1921 järjestetyn kokouksen aikana yksi virkamiehistä nimeltään Garrels antoi erikoisen lausunnon. Hän ravisti suljettua kirjekuorta, puhui salaliitosta ja sanoi että hän pian paljastaisi kaiken. Hänet murhattiin pian tuon puheen jälkeen eikä murhaajaa tai edes Garrelin mainitsemaa todistusaineistoa löydetty koskaan. Saksa oli tuolloin pääsemässä jaloilleen ensimmäisen maailmansodan fiaskon jälkeen, ja pari vuosikymmentä myöhemmin yrittikin ottaa maailman haltuunsa.

Arsen Martirosyan, jatkaa: ”Ensimmäisen maailmansodan jälkeen päätettiin [Neuvostoliitossa] aloittaa kansallinen propaganda ja viedä se sellaiselle tasolle, että olisi ollut mahdollista tuhota juuri luotu demokraattinen Saksa.”

Maailmansotien välissä salaisia järjestöjä syntyi ympäri Saksaa kuin sieniä sateella. Nuo järjestöt yhdistivät toisiaan, ja se olisi ollut mahdollista vain, jos niitä olisi koordinoitu yhdestä keskuksesta. Martin Bormann oli yksi noiden järjestöjen jäsenistä.

min 42

Hänestä tuli myöhemmin Fuhrerin henkilökohtainen assistentti. On hyvin todennäköistä, että nuo karanneet natsit organisoivat tuon salaisen ryhmän, johon nykyisin kuuluu pankkiireja, journalisteja, salaisia agentteja sekä poliitikkoja ympäri maailman. Siitä tulee koko ajan voimakkaampi ja aktiivisempi organisaatio, mutta mikä on heidän tavoitteensa?

Tämä on maailman mysteerisin monumentti, ja sen neljä valtavaa kivilaattaa on laitettu maahan auringon vuosisyklin mukaisesti. Sen keskikolumnissa on reikä, josta Pohjantähti näkyy mihin vuodenaikaan tahansa. Mutta näissä kivissä mielenkiintoisinta on se, että noihin kiviin on kirjoitettu viesti kahdeksalla nykykielellä.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Georgia Guidestones-kivet kuvaavat tarkasti sen, mitä tuo natsiryhmä aikoi tehdä. Kirjoituksessa on tarjous liittyä heihin ja tappaa 90 % maailman ihmisistä. Hehän uskoivat vahvasti, että maailmassa oli liian paljon tarpeettomia ihmisiä.”

Viestissä on 10 niin sanottua käskyä. Niistä ensimmäinen sanoo: ”Pitäkää maailman väkiluku alle 500:n miljoonan.”

David Wilcock jatkaa: ”Sehän tarkoittaa että heidän pitäisi tappaa 6.5 miljardia ihmistä. Varjohallituksella on samat intressit, he haluavat vähentää maapallon väkilukua.”

Tuo outo monumentti pystytettiin vuonna 1979, kun maailman väkiluku oli jo paljon yli tuon 500:n miljoonan.

Benjamin Fulford jatkaa: ”He ajattelivat että olisi hyvä luonnon ja ympäristön kannalta jos he tappaisivat ylimääräisiä ihmisiä. He myös kertoivat minulle että heidän on tarkoitus muodostaa kastijärjestelmä, jossa joukkomurhista selviytyneet jaettaisiin isäntiin ja orjiin. ”

Kun nuo kivet pystytettiin, ihmiset luulivat että kyse oli viestistä heidän jälkeläisilleen siltä varalta, että ydinsota olisi tappanut ihmisiä. Ei pystytty kysymään keneltäkään, sillä sekä nuo kivet pystyttänyt että maan omistanut henkilö päättivät pysyä nimettöminä. Myöhemmin on selvinnyt, että monumentin pystytti muuan Robert Christian.

Noissa kivissä on kymmenen käskyä, jotka kertovat uuden maailmanjärjestyksen ja uuden hallituksen luomisesta, moraalisten arvojen muuttamisesta ja uuden tulevaisuuden luomisesta noiden kivien teettäjän suunnitelman mukaisesti. Se kuka nuo kivet tilasi on edelleen mysteeri. Viimeinen kiviin kirjoitettu käsky kuuluu: ”Älä ole syöpä maapallolle, jätä tilaa luonnolle.”

David Wilcock jatkaa: ”Yhden teorian mukaan Georgian kivet teetti sama natsiryhmä, jotka palkattiin Yhdysvaltoihin toisen maailmansodan aikana Projekti Paperiliittimen avulla ja että kivet kertovat heidän tavoitteistaan.”

Benjamin Fulford on yksi niistä, jotka ovat yrittäneen haastaa tuo ryhmän. Hän sanoo: ”Heidän suunnitelmansa on luoda superrotu, ja tiedän sen koska minut kutsuttiin liittymään heihin. Hylkäsin kuitenkin heidän tarjouksensa ja valitsin vastapuolen.”

Mikä tuo vastapuoli on? Onko olemassa joku, joka haluaa taistella varjohallitusta vastaan?

Organisaatiota josta Fulford puhuu, kutsutaan nimellä ”White Dragon” (valkoinen lohikäärme). Fulfordin mukaa nuo kaksi maanjäristystä Yhdysvalloissa vuonna 2011 olivat hyökkäys salaista uuden maailmanjärjestyksen ryhmää vastaan.

Fulford jatkaa: ”Elokuun 23. päivä kaksi valtavaa maanalaista kaupunkia tuhottiin. Jotkut historioitsijat saattavat pitää tuota tapahtumaa kriittisenä, koska se tarkoittaa että sota on ohi. Muitakin merkittäviä tapahtumia sattui, muun muassa kuusi muuta armeijan tukikohtaa tuhottiin. Ensimmäinen niistä kuitenkin oli Virginian tukikohta ja toinen eliitin turvapaikka Coloradossa.”

David Wilcock jatkaa: ”Siellä kaupungissa joka oli Washingtonin vieressä, olivat kaikki kirjat ja henkilökohtaiset tarvikkeet senaattoreille, kongressin jäsenille sekä niiden johtohenkilökunnalle. He olivat suunnitelleet pakenevansa tuohon maanalaiseen kaupunkiin luotuaan ensin kaaoksen ja saatuaan aikaiseksi nälänhätää ja sotatilan Yhdysvalloissa. Toisaalta tuo tukikohta olisi ollut turvana heille ydinsodan syttyessä.”

David Wilcock on todellisuudessa sitä mieltä, että monta maanalaista kohdetta tuhottiin, emmekä me kuulleet noista koska maanalaiset räjähdykset olivat heikompia.

David Wilcock jatkaa: ”Saimme selville että 26 maanalaista kaupunkia tuhottiin lyhyessä ajassa alkaen elokuun 23. päivä ja jatkuen vuoden 2011 loppuun asti. ”  

Benjamin Fulfordin mukaan nuo tapahtumat aloittivat uuden näkymättömän sodan ja salainen ryhmä oli haastettu. Mutta keitä ovat tuon ryhmän haastajat? Ja kuinka he pystyvät luomaan maanjäristyksiä?

Japanissa maaliskuun 11.päivä vuonna 2011 yli 20.000 ihmistä kuoli, 4.000 katosi ja 100.000 jouduttiin evakuoimaan, kun kokonaisia kaupunkeja tuhoutui. Kaikki tuo tapahtui Japanin rannikolla tapahtuneen maanjäristyksen vuoksi. Fukushiman ydinvoimala numero yksi tuhoutui täydellisesti kun maanjäristys rikkoi sähköntuottoyksiköitä ja valtava hyökyaalto peitti rakennukset. Ydinreaktorit jäivät ilman jäähdytystä ja alkoivat räjähdellä yksi toisensa jälkeen. Asiantuntijat eivät ole saavuttaneet yksimielisyyttä siitä, mikä tuo tragedian aiheutti.

Mistä tuo aalto tuli ja mikä sen aiheutti? Miksi seismografit eivät varoittaneet tuosta suuresta maanjäristyksestä ennakkoon?

Muutamaa päivää ennen tapahtumaa oli maanjäristyksen keskuksen kohdalla työskennellyt kelluva lautta.

Nikolai Subbotin jatkaa; ”Modernilla seismografialla seurataan 10.000:tta pistettä ympäri maapallon ja sen tarkoituksena on ennustaa maanalaista liikehdintää ja mahdollisia vulkaanisia tapahtumia. Vaikuttaa siltä että joku, joka oli porannut syvälle maahan, räjäytti siellä suuren pommin.”

Mutta minkälaisesta pommista oli kyse? David Wilcock tutki mahdollista syytä katastrofiin ja sanoo, että on olemassa dokumentoitua todistusaineistoa joka on saatu Pentagonin virkailijalta Paul Lanelta. Se sisältää todistusaineistoa siitä, että maanjäristys Japanin rannikolla oli terroristi-isku.

David Wilcock jatkaa: ”Fukushiman katastrofi oli erittäin epäilyttävä. Maanjäristys oli valtava voimakkuudeltaan ja sai aikaan hyökyaallon. Koko asiassa oli vain liikaa yhteensattumia.”

Pentagonin virkailija antoi kaiken materiaalinsa Fukushiman tapauksesta Benjamin Fulfordille, joka oli vastuussa luotettavasta lehdestä.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Neljä ydinkärkeä, jokainen 500 kilotonnin kokoinen, kuljetettiin natsien tukikohtaan Kanariansaarille. Sen jälkeen ne siirrettiin vielä muutaman kerran seuraamisen vaikeuttamiseksi uuteen Guineaan, Filippiineille ja Thaimaahan. Nuo aseet salakuljetettiin sitten Japaniin. Varjohallitus oli metsästänyt noita aseita jo pidemmän aikaa.”

On mahdotonta ostaa voimakkaita ydinkärjellisiä ohjuksia ja ydinpommeja laillisesti tai laittomasti. Mutta nyt hyökkäsivät terroristit.

Tohtori Igor Ostretsov, tieteellisen ydinteknologian instituutin apulaisjohtaja ja professori, sanoo: ”He aiheuttivat räjähdyksen, joka sai aikaan mannerlaattojen liikettä ja niin edelleen.”

Miksi joku tuhoaisi Japanilaisia kaupunkeja pommeilla?

Ydinaseet olivat pelote jopa kylmän sodan aikana. Tiedettiin että ydinasehyökkäykseen vastattaisiin ydinaseilla. Ei ole mitään järkeä ryhtyä sotaan jota kukaan ei voi voittaa, ja niinpä varjohallitus päätti yrittää jotain erikoista. Se päätti käyttää noita ydinaseita rahan kiristämiseen.

Konstantin Sivkov, sotatieteen tohtori ja ympäristöasioiden akatemian varajohtaja, sanoo: ”Tällainen laivojen tuhoamiseen tarkoitettu ohjus sekä erittäin tehokas raketti ’Granite’ on aika tavallinen ase. Siinä käytetään sekoitusta, joka sisältää TNT RDX:ää, ja sen etuna on se, että se on maailman ensimmäinen ’robottiohjus’ ja sillä on omat aivot.”

Varjohallituksen vaatimus Japanille oli 20 miljardia dollaria, tai muuten…

Heinäkuun 22, 2011 kerrottiin uutisissa ympäri maailman ampumavälikohtauksesta Norjassa. Tänään tuon ampujan nimi on kaikille tuttu. Anders Breivik antautui poliisille ja sanoi, että hänen tehtävänsä oli suoritettu. Sen jälkeen kun hän oli tappanut 77 ihmistä, alkoi Breivik puhua rodun puhtaudesta ja maansa tuhosta. Tuota versiota ei moni uskonut, ja jopa lääkärit olivat sitä mieltä, ettei Breivik ollut mielisairas.

Politiikan tutkija Alexey Martynov sanoo: ”Hän on omistautunut fasismille ja hänellä on natsien ideologia.” 

Moni ei tätä tiedä, mutta päivänä, jona hyökkäys tapahtui, Norjan valtiovarainministeriö oli suuren paineen alla eikä Norjan pääministeri Jens Stoltenberg tiennyt mitä tehdä. Juuri ennen Breivikin hirmutekoa hänen toimistonsa oli saanut tiedon pelottavasta viestistä. Se viesti oli varjohallitukselta, ja siinä vaadittiin 1.5 biljoonaa dollaria.

David Wilcock jatkaa: ”Lapset jotka olivat leirillä, nuo lapset jotka ammuttiin, olivat valtapuolueen jäsenten lapsia. Valtapuolueelle sanottiin että jos he eivät maksaisi, tulisi yhä useampi heistä kuolemaan.”

Miksi neutraali Norja joutui taloudellisen kiristyksen kohteeksi? Koska Norjan kruunu on yksi maailman vakaimmista valuutoista. Norja ei ole EU:n jäsen eikä sen siten tarvitse maksaa Kreikan, Portugalin ja Espanjan velkoja. Norjan kruunua ei ole myöskään sidottu mihinkään muuhun valuuttaan, ja tärkeintä kaikista: Norja on rikas öljyntuottajamaa, ja tuotot sen öljystä pysyvät omassa maassa. Miksi uusi maailmanjärjestys ei haluaisi palaa kakusta?

Politiikan tutkija Alexey Martynov jatkaa: ”Osa öljyn ja maakaasun tuotoista menee eläkerahastoon (National Heritage Fund), ja tässä on kyse pääsystä käsiksi tuohon rahastoon ja sen rahojen käyttämisestä.”

Norja pääsisi takaisin jaloilleen ennemmin tai myöhemmin 1.5 biljoonan dollarin maksamisen jälkeen, mutta norjalaiset joko aliarvioivat uhan tai eivät uskoneet siihen. Seurauksena oli räjähdys Oslon keskustassa ja suuri määrä kuolleita lasten leirillä. Breivikin kytköstä varjohallitukseen ei ole löydetty, ja onkin mahdollista että häntä käytettiin hyväksi ilman, että hän olisi sitä tiennyt.

Sotatieteen tohtori Konstantin Sivkov jatkaa: ”Breivikiä saatettiin käyttää hyväksi jossain määrin, mutta mielestäni olisi väärin väittää, että hän totteli varjohallituksen käskyjä.”

Norjan taloutta vuodelta 2012 tarkasteltaessa huomaamme, ettei varjohallitus sittenkään saanut rahaa Norjalta. Maassa ei tapahtunut taloudellista romahdusta, ja se tarkoittaa sitä, ettei Norjan öljyaarteeseen koskettu. Norja maksoi omien kansalaistensa hengillä, mutta loppuiko varjohallituksen kiristykset? Jos eivät, kuka on heidän seuraava uhrinsa?

Politiikan tutkija Alexey Martynov jatkaa: ”Mahdollinen seuraava uhri tulee todennäköisesti olemaan maa, jolla on epävakaa hallinto, ehkä se elää muutosvaihetta, tai sitten maa joka ei pysty vastaamaan paineeseen. Yleensä kyse on rahasta, tuotteista tai maasta.”

Armeijan vallankaappauksen, suuren hyökkäyksen ja uuden viruksen aiheuttaman epidemian takana on yleensä varjohallitus. On heidän etujensa mukaista saada hallitukset toisiaan vastaan. Aina löytyy syy aloittaa sota, yksi uskomattomimmista löytyy Jugoslavian sodasta.

Alexander Rudakov sanoo: ”Moni luulee että he olivat mukavia auttaessaan albanialaisia Kosovossa. Väärin, sodassa oli kyse harvinaisista metalleista kuten nikkelistä, kromista ja vanadiumista Kosovossa. Noita metalleja kaivetaan vieläkin ja niitä käytetään muun muassa nanoteknologiassa.”

Millaisia verisiä taisteluja seuraa ja missä?

Kamputsea on aasialainen lomaparatiisi, siellä on halpaa ja lämmintä. Mutta viidakossa kävellessä siellä on parasta pysyä polulla, sillä muuten saatat menettää jalkasi tai jopa kuolla. Jokaisella neliökilometrillä on keskimäärin 6-12 toimivaa miinaa tai pommia. Paikallisia asukkaita, turisteja, arkeologeja ja muita kuolee joka vuosi niiden vuoksi.

Pommeja on siellä Vietnamin sodan jäljiltä ja sisällissota Kamputseassa sai ne perintönä. Tuon sodan sai aikaan Khmer Rougen johtaja, Pol Pot, ja hänet muistetaan julmana tyrannina, yhtenä maailman julmimmista. Ne jotka opiskelivat hänen kanssaan Pariisissa, muistavat hänet lahjakkaana opiskelijana.

Historiantieteiden tohtori ja Kaukoidän opintojen instituutin johtaja Dmitry Mosyakov sanoo: ”Kamputsean tilanne oli ainutlaatuinen. Prinssi Youtevongilla oli hyvin demokraattinen näkemys, ja hän ajatteli että hänen maansa köyhille lapsille pitäisi tarjota mahdollisuus opiskeluun ulkomailla siten, että he palaisivat valmistuttuaan palvelemaan kotimaataan.”

Melkein kaikki jotka osallistuivat ohjelmaan palasivat kotimaahansa, ja he muodostivatkin Khmer Rougen kommunistipuolueen peruskiven. Yksi heistä oli Pol Pot, joka liittyi Ranskassa kommunistipuolueeseen ja sai sieltä tuon lempinimensä.

Ne kamputsealaiset, jotka menivät Eurooppaan ja joista tuli kommunistipuolueen jäseniä hyväksyivät Leninin ja Marxin tiettyjä ideologisia näkemyksiä. Moni nuori näki siinä polun valtaan.

1970-luvun alussa varjohallitus asetti aikarajan (ultimatum) Kamputsean presidentille vaatien häntä luopumaan arvokkaan ja strategisen luonnonkumin tuotannosta. He myös vaativat tiettyjä taloudellisia uudistuksia. Luonnonkumi-viljelmät olivat alkaneet kehittyä ja pankit, sekä vienti- ja tuontiyritykset kansallistua.

Dmitri Mosyakov jatkaa: ”Sen vuoksi heidän talouspolitiikkansa ja kansainvälinen politiikkansa eivät miellyttäneet varjohallitusta.”

Mutta taloudellinen kiristäminen ei ollut heidän päätarkoituksensa. Tuon ajan kauhein kokeilu tehtiin heidän kansalaisillaan. Juuri näin sanotaan Georgian kivissä: ihmiset tappaisivat toisiaan ja lähtisivät sitten pois alueelta. Näin teki murhia johtanut Pol Pot.

Alexey Martynov jatkaa: ”Pol Potia seurattiin Ranskassa, kunnes hän palasi kotimaahansa ja toteutti suuria sotilaallisia uudistuksia. Sitten piti varmistaa että uudistukset pitivät, ja kun näin kävi, valittiin Pol Pot johtajaksi.”

Kamputsean presidentti ei suostunut varjohallituksen vaatimuksiin (didn’t pay tribute to them), Yhdysvaltojen kongressi lopetti armeijan tukensa ja jätti valtapuolueen Khmer Rougen armoille.

Dmitry Mosyakov jatkaa: ”Sisällissota käytiin periaatteessa kaupunkien ja kylien välillä. Ihmiset heitettiin ulos kaupungeista jotta muutkin alueet oltaisiin saatu kehittymään.”

Heti kun Pol Pot sai vallan, hän alkoi tuhota kaupunkeja ja pakotti ihmiset viljelemään maata. Vuonna 1978 puolet Kamputsean kansasta oli vankilassa ja posti, sähkeet ja muu kommunikointi olivat kiellettyjä. Myös terveydenhuolto lopetettiin sillä Pol Pot uskoi, että onnellisessa maassa sairaista ihmisistä piti päästä eroon. Varjohallituksen suunnitelma toimi todella hyvin. Kolmen vuoden kuluessa neljä miljoonaa ihmistä tapettiin Kamputseassa ja kaksi miljoonaa oli kadonnut. Myrkytettiinkö Pol Pot vuonna 1998? Virallinen kuolinsyy oli sydänkohtaus, mutta hänen diktaattorikaverinsa eivät odottaneet ruumiinavausta, ja hänen ruumiinsa polttohaudattiin samana päivänä. Pol Pot olisi voinut paljastaa paljon salaisuuksia jotka olisivat muuttaneet maailmankuvamme, ja vasta elämänsä lopussa hän huomasi, että häntä oli käytetty hyväksi.

Alexey Martynov jatkaa: ”Häntä käytettiin marionetin tavoin, mutta sitten kun häntä ei enää tarvittu ja hänestä tuli poliittinen rasite, halusivat he hänestä eroon. ”

Tältä näyttää sydämentahdistin. Se auttaa tuhansia ihmissydämiä ympäri maailman toimimaan ja sen moderni teknologia on syvällä ihmiskehossa. Ihmiset odottavat monesti vuosia, että saavat tällaisen laitteen omaan kehoonsa elämäänsä pidentämään. Vuonna 2011 eräs tunnettu turvallisuusasiantuntija nimeltään Barnaby Jack

yllätti monet lääkärit ja potilaat. Hän sanoi että kaikki laitteet, jotka ihmiskehoon asennetaan, ovat erittäin haavoittuvia. Esimerkiksi insuliinipumppua voidaan käyttää etänä tietokoneen avulla. Tarkoitukseen suunniteltu tietokoneohjelma löytää kehoon asennetun pumpun jopa 100 metrin päästä, sitten ohjelmalla voi saada pumpun esimerkiksi pumppaamaan sisältönsä haimaan aiheuttaen välittömän kuoleman.

Nokolai Subbotin jatkaa: ”Ihmiskehon kontrollointi on aina kiinnostanut tiedustelupalveluita ja vastaavia ja tietysti varjohallitusta, koska kontrolloitu henkilö tekee mitä käsketään. Esimerkiksi henkilö jolla on keinotekoiset munuaiset tai sydän, saadaan järjestelmän orjaksi koska hän tietää, että hänen kehossaan olevaa laitetta pystytään kontrolloimaan tai se jopa pystytään sammuttamaan haluttaessa.”

Vuotta myöhemmin Barnaby Jack näytti, että on mahdollista kontrolloida mitä tahansa sydämentahdistinta sekä lukea laitteen tietoja langattomasti. Se voidaan ohjelmoida uudestaan tai jopa pysäyttää.

Konstantin Sivkov jatkaa: ”Jokainen sydämentahdistin on kuin tietokone, sen sisällä on mikrosiru eikä ole vaikeaa saastuttaa sitä viruksella.”

Yhdysvaltojen entisellä varapresidentillä Dick Cheneyllä oli ollut viisi sydänkohtausta ennen 37:ttä ikävuotta. Sen jälkeen hänen rintaansa laitettiin sydämentahdistin. Monta vuotta myöhemmin, vuonna 2007, hän kieltäytyi käyttämästä mitään laitetta kehonsa sisällä koska hän oli varma että terroristit jahtasivat häntä.

Strategisen tiedonvälityksen keskuksen varajohtaja Dmitry Abzalov sanoo: ”Dick Cheney on aina ollut vainoharhainen. Hän saattoi Lähi-idän semmoiseen kaaokseen, että sitä on ollut todella vaikea korjata. Hänen sydämentahdistimensa kontrollointi olisi ollut ensimmäinen, mitä terroristit olisivat yrittäneet, onhan tuo mahdollisuus käyttää laitteita etänä yleistesti tiedossa.”

Dick Cheney pysyi hengissä mutta tietokonenero Barnaby Jack ei. Hän oli tehnyt liian monta paljastusta ja löydettiin kuolleena asunnostaan heinäkuussa 2013.

Maaliskuussa 2011 määnjäristys ja tsunami saattoivat ydinreaktorit epäkuntoon Fukushimassa. Japanin hallitus ei ollut suostunut maksamaan 20 miljardin dollarin lunnaita varjohallitukselle.

Vladimir Melnikov jatkaa: ”Fukushiman maanjäristys oli seurausta ydinräjähdyksestä syvällä Tyynessä valtameressä 300 – 600 kilometriä Japanin rannikolta.”

Tuon teknologisen katastrofin seuraukset olivat valtavat ja ne tulevat kestämään vuosia.

Tohtori Igor Ostretsov jatkaa: ”Suuret määrät radioaktiivista säteilyä peittivät tehokkaasti kaikki räjähdyksen jäljet ja se oli tuo ydinräjähdys, joka aiheutti tsunamin.”

Japanin viranomaiset olivat shokissa ja pelkäsivät, että Fukushima oli vain ensimmäinen dominopala ja että Nousevan Auringon maa olisi tuhoon tuomittu.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Japanin pääministeri yritti saada Tokion aluetta evakuoitua ja 40 miljoonaa ihmistä oli tarkoitus siirtää Pohjois-Koreaan, jossa uusi japanilainen talousalue olisi avattu. Fukushiman tapahtumat aiheuttivat valtavan tuhon ja Japanin täytyikin turvautua ”valuuttavarastoihinsa” (they opened their financial reserve) maansa pelastamiseksi.”

Varjohallitus saavutti kaksi päämääräänsä yhdellä kertaa: ensinnäkin on mahdollista, että rahat loppujenlopuksi maksettiin, ja toisekseen ydinasekiristys oli onnistunut. Ja lopuksi tuo oli selvä viesti muille maille siitä mitä seuraisi, jos rahoja ei maksettaisi ajoissa.

David Wilcock jatkaa. ”Jos Japani ei olisi maksanut lunnaita, olisi siitä seurannut vastaava onnettomuus jollekin toiselle heidän ydinreaktoreistaan. Olen varma että Japanin pääministeri oli niin peloissaan, että varjohallitus sai rahansa.”

Nyt herää kysymys siitä, kuka toimitti nuo ydinohjukset (nuclear rockets) Japaniin. Oliko se voimakas japanilainen mafiajärjestö Yakuza?

Tohtori Konstantin Sivkov jatkaa: ”Varjohallituksessa on mukana monta kansainvälistä struktuuria mukaan lukien rikollisia ja taloudellisia yksikköjä, jotka muodostavat sen perustan. Rikollisia yksiköitä on enemmän kuin taloudellisia.”

Salassa uteliailta katseilta rikollisjärjestöt ovat kontrolloineet lähes kaikkea Aasian huumekauppaa viimeiset 70 vuotta eikä heille olisi mikään ongelma kuljettaa muutama ylimääräinen tonni rajan yli, ja japanilaiset tietävät sen.

Tokiolaisen Valkoinen lohikäärme-järjestön jäsen Chodoin Daikaku sanoo: ”Maailmassa käydään monia sotia ja konflikteja ja tapahtuu monia terroristi-iskuja. Tietyt tahot ovat melkein kaikkien hämärien puuhien takana. Yakuzalle ei ole väliä sillä mitä he kuljettavat, he välittävät vain siitä paljonko siitä maksetaan.”

Fukushiman onnettomuus maaliskuussa 2011 oli alkua kaikille maailman hallituksille. Ydinaseilla kiristämisestä on tullut todella voimakas ase politiikassa.

Tohtori Igor Ostretsov sanoo: ”Tämä tapa [räjäyttää ydinase meressä] on turvallisin ja puhtain tapa tehdä se. Jos ydinasetta käyttäisi maalla, olisi se erittäin sotkuista eivätkä ihmiset voisi asua alueella sen jälkeen. Meressä vesi huuhtoo alueen puhtaaksi.”

Olemme saaneet todistaa muita varjohallituksen toimia idässä. Yksi niistä sattui Libyassa. Muammar Gaddafi rakensi tuon uuden Afrikan maan tyhjästä, muutti ideologian siellä ja sai ihmiset kunnioittamaan häntä.

Alexey Martynov jatkaa: ”Hän oli kehittänyt suhteitaan Eurooppaan menestyksekkäästi ja jopa sponsoroi vaaleja joissain maissa.”

Libya halusi tehdä kauppaa öljyllä omilla ehdoillaan, ei niin kuin maailmanmarkkinoilla. Tärkeintä oli se, että hän halusi päästä eroon dollarista koko Afrikassa.

Tohtori Konstantin Sivkov jatkaa: ”Gaddafi uskoi että se oli tarpeen öljyn myymiseksi. Hän oli suunnitellut saavansa dollarin tilalle kullalla taatun drakhman, Afrikan uuden valuutan, ja se tarkoitti vain yhtä asiaa. Afrikasta tulisi dollarista vapaa alue ja Afrikka olisi ulkona maailman rahamarkkinoilta.

Olisi mahdotonta sallia Gaddafille tuo, oli aika toimia.

Alexey Martynov jatkaa: ”Ei ole epäilystäkään siitä, että sota Libyassa on sota luonnonvaroista ja öljyn kontrolloinnista. Libyan Jamahiriya oli vahva hallitus ja siksi oli vaikea sabotoida Libyaa sisältäpäin ja siksi siitä päätettiin tehdä armeijan kampanja. Se oli klassinen keino.”

Muamar Gaddafi hävisi, hän hävisi öljynsä ja maansa ja menetti henkensä. Varjohallitus oli saanut valtaansa öljylähteet ja kontrolloi maata. Mutta se ei näyttänyt olevan heille tarpeeksi.

Heinäkuun 25, 2013 tietokonenero Barnaby Jack löydettiin kuolleena asunnostaan San Franciscossa. Hänen oli tarkoitus puhua eräässä tilaisuudessa seuraavalla viikolla lääketieteellisistä laitteista ihmiskehossa ja niiden hakkeroinnista. Barnabyn oli tarkoitus näyttää kuinka tuo hakkerointi tapahtuu ja osoittaa yhdysvaltalaisten lääketieteellisen kehityksen ja varjohallituksen välinen yhteys.

Sergey Malkov jatkaa: ”Sähkömagneettinen impulssien häirintä (impulse electromagnetic interference), sinun tarvitsee vain tuntea sydämentahdistimen toimintaperiaate, sen algoritmi, ja siihen asennettu virtapiiri. Kun nuo ovat tiedossa on helppoa jollekin asiantuntijalle sabotoida laitetta.”

Tänään yhtä nappia painamalla voi kuka tahansa aiheuttaa sydänkohtauksen tai kuoleman jollekin epämiellyttävälle poliitikolle jolla on sydämentahdistin tai insuliinipumppu tai vastaava tai saada hänet vajoamaan koomaan.

Nikolay Subbotin jatkaa: ”Monilla poliitikoilla ja talouden ja teollisuuden vaikuttajilla on tällaiset herkät laitteet. Heistä tulee järjestelmän orjia ja heidät on mahdollista saada palvelemaan varjohallitusta. Jos kuuluisa poliitikko saa sydänkohtauksen seuraa siitä usein huhuja, mutta tuo on kylmä totuus.”

Varjohallitus oppi kuinka tapetaan tuhansia ihmisiä kerralla, hehän ovat vain kehitysmaiden kansalaisia, kuka heistä piittaa?

Tohtori Konstantin Sivkov jatkaa: ”Varjohallitus ja lääketeollisuus ovat myös kytkettynä toisiinsa lääkkeidenjakelun kautta. Lääkkeitä toimittamalla he kontrolloivat syntyvyyttä ja saavat tarvittaessa aikaan syntyvyyden laskun.”

Tämä on maailmankuulu Bill Gates. Hän on maailman suurimman tietokonefirman perustaja ja yksi maailman rikkaimmista miehistä sekä tunnettu hyväntekijä. Miljardeja dollareita virtaa hänen köyhyyttä vastaan taistelevan verovapaan järjestönsä kautta. Mutta tietääkö hän mitä hänen selkänsä takana tapahtuu? Kuinka varjohallitus päätti säädellä maapallon väestön määrää? Miksi he aloittivat Afrikassa?

Sergey Sall jatkaa: ”He pitävät itseään puolijumalina ja haluavat päättää maailman kohtalosta. He kohtelevat ihmisiä kuin roskaa siitä huolimatta että he sanovat jotain aivan muuta. Se on syy maailmanlaajuiseen joukkomurhapolitiikkaan.”

Ensimmäinen skandaali alkoi Latinalaisessa Amerikassa. Katolinen organisaatio päätti ottaa selvää millaisia rokotteita eri hyväntekeväisyysjärjestöt sponsoroivat köyhissä maissa.

www.yhdysvallat.eu/terveydenhuolto

spermacidal corn

http://www.theguardian.com/science/2001/sep/09/gm.food

http://www.morningliberty.com/2012/10/09/top-10-monsanto-epicyte-sterilization-crimes/

http://www.thelibertybeacon.com/2015/09/24/tlb-radio-exclusive-the-who-caught-using-a-second-vaccine-to-sterilize-unsuspecting-populations/

 

The Economic Observer-lehden analyytikko Kirill Myamlin sanoo: ”Mukana oli lääkkeitä, jotka keskeyttivät raskauden, ne olivat niin sanottuja aborttirokotteita ja niitä käytettiin vain hedelmällisille 16-40-vuotiaille naisille.”

Varjohallituksen tavoite on pysäyttää kehitys maissa, joissa on luonnonvaroja ja joissa ihmiset haluavat korkeampaa elintasoa ja itsenäisyyttä. Heidän suunnitelmansa ei ole pommittaa noita maita vaan täyttää ne viruksilla.

Geopoliittisten ongelmien akatemian johtaja Leonid Ivashov sanoo: ”Epidemia leviää ja tarkoituksena on tappaa myös johtajat, koska ilman selvää johtajuutta kansasta tulee eläinlauma. Sitten kun keinotekoinen johtaja on löytynyt, ihmiset seuraavat häntä. Virusten käyttäminen on kuitenkin vain osa taistelua. Kun nuo usein huonosti koulutetut ihmiset on saatu pelästymään, on heidät helppo saada ottamaan kaikenlaisia rokotteita.”

Alexey Martynov jatkaa: ”WHO (Suom.huom. Maailman terveysjärjestö on saman ryhmän perustama kuin Yhdysvaltojen yksityinen keskuspankki, joka imee Yhdysvaltoja kuivaksi. Niin ovat myös YK, WTO eli maailman kauppajärjestö. Noilla järjestöillä voidaan olettaa olevan sama tavoite kuin niiden perustajilla, yksi maailmanhallitus.) jakaa aktiivisesti kehitysmaihin ’erikoisia’ rokotteita. Heidän syntyvyytensä on pudonnut hedelmättömyyden ja muiden syiden seurauksena.”

Lääkkeiden jakamiseen on myös muita syitä ja yksi on taloudellinen. Mitä enemmän lääkkeitä myydään, sitä enemmän varjohallitus tienaa rahaa.

Leonid Ivashov jatkaa: ”Nuo lääkkeet aiheuttavat sairauksia, toivottavasti eivät kuitenkaan tappavia, ja niinpä lääkkeiden tarve vain kasvaa.”

Kiinassa tutkitaan väestötiedettä eniten maailmassa. Sen väkiluku on monesti kasvanut niin suureksi, että ihmisiä on alkanut kuolla nälkään. Väestönkasvua on yleensä seurannut sosiaalisten ongelmien kasvu ja sodat. Ja sodathan eliminoivat tehokkaasti väestöä. Miksi siis jättää tämä keino käyttämättä maailman väkiluvun vähentämisessä?

Sergey Malkov jatkaa: ”Maapallolla on monen mielestä selvästi liian paljon ihmisiä. Ongelmana on miten saada väkiluku pysymään samana? Sodat ovat tehokas keino, ja niin ovat myös epidemiat kuten HIV ja lintuinfluenssa.”

Lääketeollisuus on jäänyt kiinni monesti rokotteiden ”muuntelusta”, mutta kun heillä on jo miljoonia ”muunneltuja” rokotteita valmiina varastoissa mitä ne voivat tehdä? Yksi keino on antaa ne kehitysmaihin hyväntekeväisyyden turvin. Siellä ihmiset ottavat ne vastaa ilomielin. Asiantuntijoiden mukaan yksi syy antaa suuria määriä rokotteita on saada siten ihmiset heikoiksi ja sairastumaan helpommin.

Kirill Myamlin jatkaa: ”Ensinnäkin rokotteet jotka monesti jaetaan kehitysmaihin eivät ole heitä varten tehtyjä, joten he toimivat eräänlaisina koekaniineina. Toisekseen melkein kaikki rokotteet sisältävät suuria määriä elohopeaa, joka aiheuttaa lapsille muun muassa aivovaurioita.”

Mutta jos maailmaan jää jäljelle vain miljardi ihmistä, kuka tekee kaiken työn? Robotit, sillä nykymaailmassa moni tuotannonala vaatii vain muutaman asiantuntijan, kehitys ei pysähdy.

Sergey Malkov jatkaa: ”Robottien kehittely auttaisi korvaamaan ihmistoiminnan monella tapaa. Kuka tai mikä tahansa ihmisen vihollisen haluaisi robotteja, koska niitä on helpompi kontrolloida. Robotit eivät unelmoi lomista tai korkeammista palkoista eivätkä lakkoile.”

Bill Gates paljasti eräässä yksityisessä konferenssissa Los Angelesissa vahingossa tai tahallaan tulevaisuuden suunnitelmia.  

Kirill Myamlin jatkaa: ”Gates sanoi että nykyistä väestönkasvua täytyy laskea 10-15%.”

Sergey Sall jatkaa: ”AIDS on tappanut 10 miljoonaa ihmistä Afrikassa, mutta se ei riitä heille. Sodat ovat aiheuttamassa maailmanlaajuista nälänhätää.”

On aina mahdollista ettei Bill Gates edes tiedä, että häntä manipuloidaan. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun varjohallitus piileskelee väärän nimen takana. Juuri siksi monet salaliittoteoreetikot uskovat avaruusolioiden kontrolloivat meitä. Mutta onko asia niin, vai käytetäänkö avaruusolioita taas tekosyynä?

Monet ufojen tutkijat ovat jo vuosikausia tutkineen ranskalaisen Michael Emmen löytöä. Hän oli ensimmäinen, joka löysi yhteyden avaruusolioiden maapallonvaltauksen ja maanpinnan neliöiden välillä.

Jokainen noista neliöistä on sivultaan 33 merimailia pitkä. Teorian mukaan avaruusoliot ovat jakaneet maapallon osiin tutkiakseen sen tarkasti.

Tohtori Konstantin Sivkov jatkaa: ”Itse työskentelen tieteessä ja sen vuoksi en voi todistaa vääräksi ufojen olemassaoloa. Maailmankaikkeus on valtava, se saattaa olla jopa loputon. Idea siitä että olisimme ainut sivilisaatio lukemattomien maailmojen joukossa ei ole järkevä.”

Tuo on yleinen mielipide ja tarkoittaa sitä, että on olemassa alue, jossa joku voisi kehitellä erikoisia ja fantastisia ideoita ja ehkäpä jopa hyötyä niistä.

Tohtori Melnikov jatkaa: ”Väitetään että varjohallitus liittyy avaruusolioiden maapallonvaltaukseen. Että se on käynnissä koko ajan ja että se tulee jatkumaan maapallon väestön evoluution kehittymisen vuoksi.”

Varjohallituksen jäsenet ovat keksineet tarinoita avaruusolioista maapallolla ja tapahtumat ovat aina samanlaiset: oliot laskeutuvat maapallon pinnalle ja valtaavat johtotehtävissä olevien ihmisten paikkoja tai sitten kontrolloivat heitä telepaattisesti. Jokainen joka on heidän suunnitelmansa esteenä tapetaan tai hänet tuomitaan mielisairaaksi.

Nikolay Subbotin jatkaa: ”Nykyaikaiset psykologisen kontrollin keinot sisältävät lääketieteellisen ’muistinpoistamisen’, ja siksi on kätevää naamioida varjohallituksen toimet kolmannen, jo olemassa olevan osapuolen tekemiksi.”

Se on pätevä peitetarina mille tahansa tapahtumalle: syytetään avaruusolioita.

Tohtori Sivkov jatkaa: ”On olemassa teoria, jossa pieni ihmisryhmä tekee yhteistyötä avaruusolioiden kanssa ja saa siltä arvokasta tietoa, ja tuon tiedon omaaminen heidän mielestään oikeuttaa maailman hallitsemiseen.”

Tänään jokainen selittämätön tapahtuma tulkitaan avaruusolioiden aikaansaamaksi: sota Afganistanissa tai massamurhat lännessä, avaruusoliot ovat niiden takana.

Kirill Myamlin jatkaa: ”Ufotarinoita keksitään aina lisää ja vanhoja toistetaan kun maailman taloustilanne heikkenee. Siinä tavallaan saadaan ajatukset pois todellisista ongelmista.”

Varjohallitus pyörittää maailmaa myös antamalla vääriä todisteita ihmisille, jotka rakastavat sensaatiomaisia selityksiä. Siinä käytetään hyväksi ihmisten uteliaisuutta tai ahneutta tai muita ominaisuuksia.

Tohtori Sivkov jatkaa: ”Jotkut sanovat että on olemassa ihmisiä jotka eivät ymmärrä edes yksinkertaisimpia asioita, ja jotka eivät omaa syvällisen ajattelun taitoa, koska kaikki tieto tulee ylemmistä sivilisaatioista. He sanovat että tyhmyys, taitamattomuus ja ahneus voidaan selittää avaruusolioiden sivilisaatioiden korkeimmilla tavoitteilla.”

Kaikki menee Georgian kivien suunnitelman mukaan, ja kaikenlainen kiristäminen on tehokas tapa alistaa ihmiskunta.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Ihmisillä on usein jonkinlainen heikkous. Jos sinulle esimerkiksi tarjotaan alaikäistä prostituoitua niin sinua voidaan myöhemmin syyttää alaikäiseen sekaantumisesta, tai sitten sinut saatetaan kutsua juhlaan, jossa ihminen uhrataan. Sinua voidaan myöhemmin kiristää sillä, että otit itse osaa siihen. Tai sitten sinut saadaan huumeriippuvaiseksi, he tarvitsevat aina ihmisiä joita kiristää.”

Tammikuun 28. päivä vuonna 2014 mies hyppäsi työkavereidensa silmien edessä 150 metriä korkean pilvenpiirtäjän katolta Lontoon keskustassa.

Ruumis löydettiin viereisen kerrostalon katolta, ja ruumiilla oli yllään J.P.Morganin univormu. Heidän toimistonsa oli 33:ssa kerroksessa. Oliko se itsemurha? Pankin johto kielsi kaiken, mutta muutaman päivän päästä se myönsi, että kuollut oli heidän työntekijänsä, 39-vuotias Gabriel Magee.

Kriminologi Igor Komarov jatkaa: ”Hän oli teknologiajohtaja J. P. Morganilla ja vastuussa ohjelmoinnista. Pari viikkoa myöhemmin, helmikuun 14. sama tapahtui pankin toisessa pilvenpiirtäjässä.”

Ainut ero oli paikka, tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Hong Kong. 33-vuotias kirjanpitäjä Dennis Lee talousosastolta oli lopettamassa elämäänsä. Poliisi yritti neuvotella hänen kanssaan, mutta tuloksetta. Miten nämä tapaukset voidaan selittää? Pankkiirit olivat toimineet kuin hypnoosissa.

Kriminologian Professori Mahtai Mahtaev sanoo: ”Näiden ihmisten kuolema liittyy ihmisiin, joilla on paljon valtaa.”

Rahoittajia on kuollut toinen toisensa jälkeen joulukuusta 2013 lähtien. Muutaman viime kuukauden sisään on kuollut yli 20 ja jotkut sanovat, että se on vasta alkua. 43 tulevan uhrin nimet sisältävä musta lista päätyi lehtimiesten käsiin.

David Wilcock jatkaa: ”Nämä pankkiirit ovat osa listaa jonka ihmiset varjohallitus haluaa murhata.”

Maailman taloudellinen loppu ei ole kaukana, maailma on täynnä epävakaita seteleitä, joukkovelkakirjoja ja väärennöksiä, mutta kultavarannot ovat tyhjät. Ne jotka kontrolloivat setelienpainokoneita eivät pysty pyörittämään maailman taloutta.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Itseään suojellakseen he tappavat kaikki, jotka haluavat puhua talousrikosten tutkijoille.”

Heinäkuussa 2009 pienessä Ponte Chiasson kaupungissa Italia-Sveitsi rajalla kaksi japanilaista pidätettiin. Heidän salkustaan löytyi arvokkaita joukkovelkakirjoja (bonds). Erikoista tapauksessa oli se, että niiden kokonaisarvo oli 134 miljardia dollaria. Tätä tapahtumaa kutsutaan nimellä Ponte Chiasso Case. Moni ei ole kuullut siitä, eikä varmasti tule kuulemaankaan, eikä edes Italian rajavartiolla ei ole merkintää koko tapahtumasta, jossa japanin kansalaiset Yamaguchi ja Watanabe pidätettiin. He katosivat, mutta velkakirjat jäivät sinne: 259 Yhdysvaltojen keskuspankin vuonna 1934 myöntämää arvokasta dokumenttia.

Nuo dokumentit eivät olleet pelkästään arvokkaita dokumentteja, vaan kultaan oikeuttavia sellaisia. Ne oikeuttivat Yhdysvaltojen hallussa olevaan kultaan.

Professori Valentin Katasonov sanoo: ”Voitko kuvitella 135 miljardia dollaria? Se on juuri se summa, jonka arvosta Venäjällä oli kultaa holveissaan vähän aikaa sitten. Kuvittele matkalaukku täynnä noita arvopapereita.”

Olivatko nuo japanilaiset Yhdysvaltojen suurimpia velkojia? Pian tuon tapahtuman jälkeen eräs vietnamilainen pankkiiri yritti vaihtaa rahaksi samanlaisia velkakirjoja, mutta paljon vähemmän arvoisia kuin Italiassa. Tarkoittaako se sitä, etteivät ne olleetkaan väärennöksiä? Mitä ne olivat? Kuka ne omistaa ja kuinka ne päätyivät japanilaisten matkalaukun valepohjan alle?

Historioitsija Dmitry Fost sanoo: ”Terve järki sanoo ettei ole mahdollista vain ottaa 134 miljardin dollarin shekkiä laukusta ja lunastaa sitä noin vain.”

On selvää että käynnissä on jokin salaperäinen finanssisota, ja että se on vasta alullaan. Vuonna 2009 suuren luokan rahansiirtoja tehtiin Yhdysvalloissa.

Vladimir Vasiliev sanoo: ”Nykyään melkein kaikki vakoojat ovat siirtyneet pankkeihin, rahoituslaitoksiin ja vastaaviin. Kaikki merkit viittaavat siihen.”

Tammikuussa 2000 joukko alkuperäisasukkaita löysi metallilaatikon viidakosta Filippiineiltä. Se oli täynnä yhdysvaltalaisia arvopapereita 25 miljardin dollarin edestä. Heimon vanhimmat sanoivat, että viidakkoon oli pudonnut lentokone 1930-luvulla ja että silloin paikalta löytyi 12 samanlaista laatikkoa.

Jokainen laatikoista oli täynnä kultatodistuksia myönnetty samana päivänä ja ne oli allekirjoittanut valtiovarainministeri Henry Morgenthau. Tässä kuvassa on saksalainen asianajaja Arthur Stern. Vuonna 2010 eräs asiakas, entinen venäläisen KGB:n agentti, meni hänen toimistoonsa. Hän halusi tietää kuinka hän voisi vaihtaa käteiseksi Federal Reserven kultatodistuksia (gold certificates). Hänen todistuksensa arvo oli 100 miljoonaa dollaria plus 25 miljoonan dollarin arvoinen vakuutus plus todistukset, joiden mukaan hän oli oikeutettu 4% korkoihin viimeiseltä 30:ltä vuodelta. Tuon todistuksen kokonaisarvo oli siis huimat 232 miljoonaa dollaria. Asiakas sanoi että hänellä oli hallussaan 200 tuollaista todistusta yhteensä noin 50 miljardin dollarin arvosta. Tuo todistus ei ollut väärennös.

Professori Valentin Katasonov jatkaa: ”Noita dokumentteja pidettiin kenraali Serovin kassakaapissa, hän oli turvallisuuskomitean johtaja. Olen itse tavannut henkilöitä, jotka ovat pitäneet kädessään noita arvokkaita dokumentteja.”

Kuka on myöntänyt maailmaan kasapäin noita dokumentteja? Miten ne päätyivät Venäjälle? Onko heillä edes tarpeeksi kultaa velan maksamiseksi?

Salaisiin organisaatioihin erikoistunut historioitsija Andrey Sinelnikov sanoo: ”Kukaan ei tiedä kuinka paljon kultaa Federal Reservellä on, ja joidenkin luotettavien lähteiden mukaan siellä ei ole yhtään.”

Ensimmäinen tappava tapaus oli joulukuussa 2013. New Yorkissa 34-vuotias tietokoneasiantuntija Jason Salais kuoli tuolloin sydänkohtaukseen. Hänen ystäviensä mukaan Salais rakasti perhettään, pesäpalloa ja työtään J.P. Morganin pankissa. Rakennuksen katolta hypänneestä Gabriel Mageesta sanottiin samaa: terve ja elämää rakastava ihminen. Seuraava oli 37-vuotias Ryan Klein, New Yorkin toimiston johtaja samassa pankissa. Hänet löydettiin kotoaan helmikuussa 2014 ja hän oli kuollut tuntemattomasta syystä. Sanomalehdet kertoivat uutisen vasta 10 päivää myöhemmin, ja silloin oli jo muutama muu rahoitusmaailmasta kuollut. Michael Dueker oli taloustieteilijänä kuuluisassa investointiyhtiössä. Hän hyppäsi Washingtonissa sillalta kuolemaansa. William Broeksmit oli johtajana Deutsche Bankissa kun hänet löydettiin narun päästä roikkumasta. Richard Talley oli American Tiles Companyn perustaja, hän lukitsi itsensä autotalliin ja ampui itseään naulapyssyllä päähän 17 kertaa.

David Wilcock jatkaa: ”Tuo mies kuoli ammuttuaan itseään päähän 17 kertaa. Mitä oikein on meneillään?”

Entinen KGB:n agentti, Martirosyan, jatkaa: ”Kuoleman luokitteleminen Itsemurhaksi on suosittua nykyään, sillä raha rakastaa hiljaisuutta.”

Ryan Kleinin kuoleman jälkeen sanomalehdet alkoivat spekuloida kuolemien syillä. Mikä valta noita ihmisiä kontrolloi? Olivatko syynä henkilökohtaiset ongelmat? Jotkut olivat sitä mieltä, että ne johtuivat pankkiirien stressaavasta työstä.

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Kun ihmiset toimivat alitajuisesti, on kyse massapsykoosista. Itsemurhat Lontoossa tapahtuivat pankin tiloissa, ihmiset hyppäsivät yhden pankin katolta toiselle katolle.”

Jotkut pitävät näitä itsemurhia merkkinä meitä odottavasta sähköiseen valuuttaan perustuvan talousjärjestelmän romahduksesta, mutta onko se totta?

Dmitry Abzalov jatkaa: ”Juuri ennen vuoden 2008 talouskriisiä Wall Streetillä tapahtui yli 1000 itsemurhaa.”

Heinäkuussa 2012 muutama johtava yhdysvaltalainen pankki sai 22 miljardin dollarin sakot luottopetoksista. Marraskuussa 2013, 15 johtavaa kansainvälistä pankkia joutuivat maksamaan miljardin dollarin sakot valuuttamarkkinoiden manipuloinnista. Niiden aiheuttama vahinko on arvioitu miljardeihin dollareihin. Sen jälkeen kun asiantuntijat olivat analysoineet itsemurhiin johtaneita syitä, he tulivat siihen tulokseen, että itsemurhia tapahtui niissä pankeissa eniten, jotka oli tuomittu markkinoiden manipuloinnista.

Kirill Myamlin jatkaa: ”Siinä eliminoitiin todistajia.”

Myöhemmin alkoi ilmaantua mielenkiintoisia faktoja. Tuli tietoon että itsemurhan tehneet Ryan Klein ja Gabriel Magee tunsivat toisensa siitä huolimatta, että toinen oli töissä Lontoossa ja toinen New Yorkissa.

Dmitry Abzalov jatkaa: ”Johtajien joukossa on paljon IT (tietokonealan) porukkaa. He hoitavat suuria määriä tapahtumia, ja voit kuvitella että houkutus tiedon varastamiseen on suuri. Näitä on sattunut aiemminkin.”

Mitä nämä ihmiset tekivät? Millaisia ammattisalaisuuksia heillä oli? Olivatko ne ihmishengen arvoisia?

Heinäkuussa 2004 Forbes lehden päätoimittaja Paul Khlebnikov ammuttiin Moskovassa. Ennen kuolemaansa hän ennätti sanomaan, ettei tuntenut murhaajaansa eikä tiennyt syytä murhaan.

Kriminologian professori Mahtai Mahtaev jatkaa: ”Tämä asia ei ole vielä loppuun käsitelty, murhaajat ovat vapaalla jalalla.”

Khlebnikov tutki korruptiota rahoitusmaailmassa, ja hänen vihamiehensä Venäjällä tiedettiin.

Kriminologian professori Mahtai Mahtaev jatkaa: ”Hän julkaisi kirjan Boris Berezovskystä, ja siitä kuinka hän häikäilemättömästi osallistui monen venäläisen yrityksen yksityistämiseen.”

Kuitenkin ne rikokset, jotka olivat tulossa julki, koskivat muita ihmisiä. Hänen tutkimuksensa oli todella kattava ja Khlebnikovin kollega Benjamin Fulford on valmis paljastamaan kaiken. Vuoden 2000 alussa Khlebnikov ja Fulford työskentelivät molemmat Forbes-lehdelle. Fulford johti Forbesin Aasian toimistoa Tokiossa ja hänetkin on yritetty murhata.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Ensin he yrittivät tappaa minut maanalaisessa junassa laitteella, joka aiheuttaa sydänkohtauksen ja sitä he varmasti tulevat yrittämään uudelleen. Mitä Khlebnikovin kuolemaan tulee, tunsin hänet henkilökohtaisesti. Hän tuli Tokioon monta kertaa ja työskentelimme yhdessä. Hän oli osa tutkimusryhmää nimeltä White Dragon. ”

White Dragon, valkoinen lohikäärme, on vaikutusvaltainen kansainvälinen organisaatio, joka yhdistää ihmisiä Kiinasta, Japanista ja muista Aasian maista. Tuon organisaation jäsenet välttävät julkisuutta ja Fulford puhuukin usein heidän puolestaan. Hän on heidän virallinen lehdistösihteerinsä. Seuraavana ote haastattelusta tähän organisaatioon kuuluvan henkilön kanssa.

Tokiolaisen Valkoinen lohikäärme-järjestön jäsen Chodoin Daikaku jatkaa: ”White Dragon yrittää saada sodat ja konfliktit loppumaan kaikkialla maailmassa. Organisaatiomme vastustaa varjohallitusta. Sen edesauttamiseen on tarpeen jonkinlainen globaali perustuslaki.”

Tämä henkilö ei ole koskaan aiemmin antanut haastattelua, ja kuitenkin hänen vaikutusvaltansa on suunnaton. Chodoin Daikaku on seitsemän itsepuolustuslajin ryhmän johtaja ja yhdistää jäseniään 190 maassa. Hän on valmis aktivoimaan 200 miljoonaa Karate-, Judo- ja aikido-taistelijaa tarpeen tullen ja kertoo pahimman vihollisensa olevan varjohallitus.

Chodoin Daikaku jatkaa: ”Tuo salainen ryhmä toimii kaikkialla maailmassa. He käyttävät Yhdysvaltoja omiin suunnitelmiinsa, mutta sen johtaja ei ole Obama, vaan ihmiset jotka häntä kontrolloivat. Luulen johtajien olevan George Bush Sr., Rockefeller ja Henry Kissinger sekä vaikutusvaltaisia diplomaatteja ja pankkiirieliittiä.”

Khlebnikov oli tutkimassa varjohallituksen rikoksia, ja se saattaa olla syy hänen murhaansa. Benjamin Fulford ei voi vieläkään olla varma omasta turvallisuudestaan. Hänen tärkein tutkimuksensa ei ole vielä valmis ja siihen liittyy Fedin kultatodistuksia.

Marraskuussa 2011 alueoikeiden tuomari New Yorkissa otti epätavallisen jutun harkintaan. Ulkomaan kansalaiset vaativat miljardia dollaria, heidän ryhmänsä on White Dragon Society ja asianomistajana on Neil Francis Keenan. Hän sanoi olevansa aasialaisen rahoitusryhmän virallinen edustaja. Tuohon ryhmään kuuluu jäseniä Japanista, Hongkongista ja Malesiasta. Hän sanoi että hänellä oli valtuudet suurten rahasummien siirtämiseen heidän puolestaan. Haastettuina oli merkittäviä nimiä: Yhdysvaltojen keskuspankki eli Fed, YK, YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon ja Italian valtio.

David Wilcock jatkaa: ”Kaikki halusivat nähdä mitä tapahtuu. Kun haaste viimein ilmaantui, se oli uskomatonta ja kattoi yli 100 sivua. Siinä oli todisteita rikoksesta, ja sisälsi dokumentoitua todistusaineistoa maailman kullan varastamisesta.”

White Dragon Society sanoo maailmassa olevan rinnakkaisen finanssimaailman, ja niin sanottua mustaa kultaa, jota ei löydy kirjanpidosta. Vain harvat ja valitut tietävät siitä. 1930-luvulla kulta vietiin Aasian mailta ja haudattiin bunkkereihin, joita Yhdysvallat kontrolloi. White Dragon Society yrittää saada tuon kullan takaisin. Vuonna 2009 Japanin kuninkaalliselta perheeltä varastettiin heidän velkakirjansa. Vuosisatojen ajan kulta oli maksuna jalostetuista tuotteista matkannut Kiinaan Silkkitietä. Gomen Dan Dynastian aarre oli mittaamaton. Miksi Kiinan hallitus antoi sen pois?

Valentin Katasonov jatkaa: ”Japanilaiset uhkasivat ottaa haltuunsa kaiken kullan läheisen Kiinan mailta, mutta Yhdysvaltojen valtiovarainministeriö yhdessä Fedin kanssa tarjoutui pitämään kultaa turvallisessa paikassa, Fedin holveissa.”

Marraskuussa 1933 yhdysvaltalainen sota-alus USS Houston lähetettiin Shanghaista San Franciscoon lastinaan ensimmäinen kultaerä. Tšiang Kai-šek antoi kullan salassa presidentti Rooseveltille. Vuonna 1938 seitsemän muuta sota-alusta täynnä kultaa lähetettiin samaa reittiä ja pian muutkin Aasian maat seurasivat Kiinan esimerkkiä. Mitä ne saivat tilalle?

David Wilcock jatkaa: ”Fed piti kaiken kullan varastossaan ja antoi dokumentteja vastineeksi. Joissain tapauksissa nuo dokumentit olivat jopa miljardin dollarin arvoisia.”

  

Nuo dokumentit näyttivät virallisilta. Niitä oli yhden miljoonan, 100 miljoonan ja jopa miljardin arvoisia, ja ne laitettiin puulaatikoihin joissa oli metallivuoraus.

Noissa kultatodistuksissa oli painettuna ne painaneen pankin nimi ja paikkakunta sekä sarjanumerot.

David Wilcock jatkaa: ”Todistukset laitettiin laatikoihin ja laatikot arkkuihin jotka näyttivät aarrearkuilta. Monet laatikoista olivat jopa 3 miljardin dollarin arvoisia.”

Tuo oli jossain mielessä globaali talousvallankumous. Piilottamalla kullan bunkkereihin Yhdysvallat siirtyi pois kultastandardista. Dollarista tuli uusi globaali vastine ja tarve sen metalleihin sitomiseen on katosi. Rahanpainokoneet aloittivat työnsä.

Entinen KGB:n agentti, Martirosyan, jatkaa: ”Yksi yhdysvaltojen keskuspankin perustajista Mayer Rothschild sanoi kerran: ’Anna minulle valta maasi rahasta, niin en välitä siitä, kuka lait säätää’.”

Mutta nuo kultaan oikeuttavat velkakirjat, joita piti pitää 60 vuotta tallessa, alkoivat levitä ympäri maailman. Ensimmäinen joka niistä luopui oli Tšiang Kai-šek. Vuonna 1925 Kiina yritti vahvistaa suhdettaan Neuvostoliittoon, ja Kiinan johtaja lähetti poikansa opiskelemaan juuri perustettuun Toilersin Kommunistiseen yliopistoon Moskovaan. Nuori Young Jiang Jingguo loi uran Neuvostoliitossa ja meni jopa naimisiin siellä Faina Vahreevan kanssa. Vuonna 1937 häntä alettiin vainota ja vähän myöhemmin hänet pidätettiin ja karkotettiin Kiinaan perheensä kanssa. Huhutaan että Tšiang Kai-šek maksoi velkakirjoilla poikansa paluun.

Professori Valentin Katasonov jatkaa: ”Stalin sai osan näistä velkakirjoista suoraan Tšiang Kai-šekiltä ja tiesi noiden dokumenttien arvon, hän oli älykäs mies. Molotov Ribbentrop Act allekirjoitettiin tuohon aikaan ja sanotaan, että Stalin antoi nuo dokumentit natseille.”

Velkakirjojen tarina ei päättynyt siihen. Saksassa saavutetun voiton jälkeen velkakirjat palautettiin Neuvostoliittoon palkintona. Myöhemmin löydettiin kopioita noista velkakirjoista erään saksalaisen asianajajan toimistosta. Nuo kopiot olivat peräisin entiseltä KGB:n agentilta. Toisen maailmansodan jälkeen kultaan oikeuttavien velkakirjojen aasialaiset omistajat muodostivat yhdessä organisaation, jota johti presidentti Sukarno. Vuonna 1963 Sukarno yritti palauttaa Yhdysvaltoihin piilotetun kullan ja hän allekirjoitti sopimuksen presidentti Kennedyn kanssa kullan siirtämisestä Yhdysvaltojen rahoitusjärjestelmään. Noiden varojen oli tarkoitus auttaa kehitysmaita. Heinäkuussa 1963 Kennedy määräsi valtiovarainministeriötä painamaan hopeadollarin, se oli Kennedyn todella ovela siirto rajoittamaan Fedin roolia rahan painajana. Pian tuon jälkeen Kennedy murhattiin, ja moni uskookin syynä olevan se, että hän kääntyi Fediä vastaan. Kennedy ehti saamaan liikkeelle 4.5 miljardin edestä uutta rahaa, mutta hänet murhannut luoti lopetti sen rahan tarinan. Presidentti Lyndon B. Johnson poisti uuden rahan nopeasti markkinoilta.

Historioitsija Dmitri Fost jatkaa: ”On vain yksi keino taistella Fediä vastaan, ja se on kansalaisten tietoisuuden lisääminen ongelmasta. Kennedy halusi taistella sitä vastaan, ja hänellä oli valta siihen.”

Nyt Sukarnon perikunta taistelee siitä. He kutsuvat itseään valkoiseksi lohikäärmeeksi ja tuo yhden miljardin haaste oikeudessa on yksi heidän keinoistaan globaalin talouskriisin päihittämiseksi.

Davi Wilcock jatkaa: ”Eri maiden johtajille valehdeltiin, sitä rahaa ei käytetty ihmiskunnan hyväksi, sillä ei puhdistettu ympäristöämme eikä saatettu loppuun nälkää ja köyhyyttä. Kaikkea tuota vain näkyy yhä enemmän ja enemmän.”

Valkoinen lohikäärme sanoo, että kiinalainen kulta joka piilotettiin Yhdysvaltoihin ja muualle ei ole kadonnut, vaan palvelee muutamaa perhettä ja että nuo perheet sanelevat ehtoja muulle maailmalle.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Kun aasialaiset pystyvät lunastamaan nuo velkakirjat, maailman valtakeskus siirtyy New Yorkista Aasiaan, koska se joka kontrolloi rahaa, kontrolloi maailmaa.”

Maaliskuussa 2014 yksi pankkiiri lisää päätti elämänsä hyppäämällä alas kerrostalon katolta. Kyseessä oli 28-vuotias rahoittaja Kenneth Bellando ja hän oli aloittanut uransa J.P. Morganilla, jossa hänen isoveljensä toimii yhä johtotehtävissä.

Venäjän taloustieteiden akatemian professori ja asianajaja Yanis Uksha sanoo: ”Tuon pankin nimi kuiskataan pankkiirien keskuudessa, sillä ihmiset eivät uskalla keskustella aiheesta, ja hyvästä syystä. Ne jotka siellä eivät noudata käskyjä kuolevat ennemmin tai myöhemmin.”

Morganin diktatuuri on Yhdysvaltojen historian ensimmäinen talousimperiumi. Sen perusti John Pierpont Morgan, jonka suvulla on erikoinen historia. J.P. Morgan oli maailmankuulun merirosvon Henry Morganin perillinen. Henry Morgan toimi pääasiassa Karibialla, ja oli entinen Jamaikan kuvernööri. Hänen perillisensä John Morgan ei koskaan ollut valtiolla töissä, mutta hän kontrolloi rahavirtoja Euroopasta Yhdysvaltoihin. Hänen julmat keinonsa työssään saivat kilpailijat kauhun valtaan, mutta toisaalta hänen saamiaan tuloksia ihailtiin laajasti.

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Morganit olivat tarpeeksi vaikutusvaltaisia nimittääkseen ja ’erottaakseen’ presidenttejä.”

Yksi Yhdysvaltojen suurimmista talouskriiseistä oli vuoden 1907 talouspaniikki, jossa lumipallo vain kasvoi kunnes siitä tuli lumivyöry. Kun ihmiset alkoivat juosta pankkeihin nostamaan rahojaan, pankit menivät kiinni toinen toisensa jälkeen jolloin hallitus pyysi Morgania avuksi. Hänellä oli tarpeeksi rahaa Yhdysvaltojen talouden pelastamiseksi.

Professori Sergey Malkov sanoo: ”Kenraali tuossa taistelussa oli John Morgan, joka käytti omia keinojaan valuutan vakauttamiseksi.”

Vuoden 1907 talouspaniikki osoitti yksityisen pankkijärjestelmän haavoittuvuuden ja tarvittiin keskuspankki eräänlaiseksi turvatyynyksi tulevien kriisien varalta.

Vladimir Vasiliev Jatkaa: ”Mikä tuo keskuspankkijärjestelmä on? Tuohon aikaan jokaisessa suuressa Euroopan maassa ja jopa Venäjän imperiumissa oli keskuspankki, mutta Yhdysvalloissa ei.”

Kaiken tekivät Wall Streetin yksityiset pankit ja Morganin pankki ja Rockefellerien rahat olivat tärkeimmät pelurit. Morgan suunnitteli salassa keskuspankin muodostamisen ja vuonna 1910 pidettiinkin pitkä konferenssi aiheesta pienessä hotellissa pienellä Jekyllin saarella Yhdysvaltojen itärannikolla.

Frank Vanderlip on sanonut: ”Meitä kehotettiin tulemaan yksitellen ja niin huomaamatta kuin mahdollista. Kun olimme sisällä, huomasimme että kaikkien siellä olleiden sukunimet pidettiin salassa. Olimme kokonaisen viikon ajan eristettyinä ulkomaailmasta, emmekä saaneet käyttää puhelinta tai lähettää sähkeitä.”

Mitä siellä tapahtui? Oliko kyseessä salaisten agenttien tai mafian tai vapaamuurarien salainen tapaaminen? Ei, vaan nuo olivat yhden konferenssin osanottajan sanoja, konferenssin jossa tehtiin lopullinen päätös muodostaa Yhdysvaltojen yksityinen keskuspankki The Federal Reserve.

Arsen Martirosyan jatkaa: ”Osanottajat käyttivät jo matkallaan konferenssiin lempinimiä eivätkä ottaneet mukaan edes palvelijoitaan. Kaikki mahdollinen tehtiin tuon tapaamisen salassa pitämiseksi.”

Tuossa tapaamisessa laadittiin perustat täysin yksityiselle keskuspankille johon valtiolla oli hyvin vähän sanomista. Senaattori Nelson Aldrich esitteli konseptin Yhdysvaltojen kongressille. Aldrich oli yksi konferenssin osanottajista ja Morganin hyvä ystävä sekä Rockefellerin vävy. Mutta miksi yksityisiä pankkeja? Vuoden 1907 paniikki oli yksi syy, ja moni onkin sitä mieltä, että Morgan itse oli sitä aiheuttamassa.

Arsen Martirosyan jatkaa: ”Knickerbocker-pankki oli suunniteltu kohteeksi. Huhuja leviteltiin, ette se enää pystyisi maksamaan ihmisille talletuksiaan takaisin, ja siitä alkoi paniikki joka vain levisi ihmisten yrittäessä nostaa epätoivoisesti rahojaan pankeista.”

Sitten Morgan tuli pelastamaan tilanteen ja antoi rahallista apua 25 miljoonan dollarin edestä.

Sergey Malkov jatkaa: ”Yhdysvallat selvisi talouskriisistä ja yhtäkkiä Morgan ja häntä tukevat pankit tuntuivat luotettavilta ja päteviltä hoitamaan ja kontrolloimaan Yhdysvaltojen rahajärjestelmää.”

Vuodesta 1913 lähtien Yhdysvaltojen valuuttaa ovat kontrolloineet yksityiset pankkirit Fedin kautta. He painavat rahaa ja lainaavat sitä sitten valtiovarainministeriölle joka maksaa siitä pankkiireille korkoja verorahoista. Fed voikin siis painaa rahaa niin paljon kuin se haluaa ja antaa sitä salassa kenelle tahansa ilman, että hallitus voi sitä estää tai siihen vaikuttaa. Vuonna 2011 Fedille tehtiin ensimmäistä kertaa sen satavuotisessa historiassa tilintarkastus ja tulokset olivat shokki kaikille.

Professoti Velentin Katasonov jatkaa: ”He sanoivat että he antoivat 16 biljoonan dollarin edestä käytännössä koroista vapaita lainoja vuosien 2007 ja 2011 välillä.”

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Ajattele sitä. Fed siirsi ja lainasi 16 biljoonan dollarin edestä rahaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle ilman minkäänlaista kontrollia. Näin toimii nykyaikainen rahalaitos kulissien takana pankkiirien eduksi. He kirjaimellisesti painavat rahaa tyhjästä.”

16 biljoonaa dollaria on sama summa kuin Yhdysvalloille 200 vuoden aikana muodostunut valtionvelka. Se on muuten maailman suurin velka.

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Yhdysvaltojen GDP on tänään 16.5 biljoonaa dollaria.”

Pankin joiden johtajat olivat Fedin osakkeenomistajia, tienasivat rahaa. Raha teki täyden kierroksen.

Professoti Velentin Katasonov jatkaa: ”Lista pankeista jotka saivat tuota rahaa on tiedossa: Bank of America, Citibank, J.P. Morgan ja Barclays. Jos kysyn sinulta ’kuinka aiot minut ryöstää?’ saattaa joku sanoa ’otan rahasi hiljaa taskustasi’ kun taas joku toinen sanoo ’murtaudun asuntoosi ja otan mitä haluan’. Kyseessä on kuitenkin sama asia.”

Mutta miksi noilla pankeilla, joita Rothschildit ja Rockefellerit pyörittävät, on vieläkin niin suuria ongelmia?

Joulukuussa 2013 J.P. Morganille annettiin kahden vuoden koeaika, jona aikana sen täytyi tehdä yhteistyötä tutkivien viranomaisten kanssa. Näitä pakollisia toimenpiteitä noudattamalla pankin johto vältti rikossyytteet Bernie Madoffin suurpetoksen tukemisesta.

Dmitry Abzalov jatkaa: ”Madoff kehitti hyvin tunnetun pyramidihuijauksen, jollaisia on nähty ympäri maailman. Madoff oli pankkiiri joka keräsi rahaa sijoittajilta, mutta sen sijaan että hän olisi sijoittanut rahat, hän maksoikin sillä rahalla aikaisemmille sijoittajille.”

Alexey Martinov jatkaa: ”Hänen turvansa oli Morgan, joka mielellään auttoi Madoffia, ja käytti tilaisuutta omiin tarkoituksiinsa. Sitten kun Madoff olisi tarvinnut Morganin tukea, he vain kielsivät kaiken sanoen etteivät tienneet asiasta mitään.”

Madoffin kaikki tilit olivat J.P. Morganin pankissa ja pian sen jälkeen, kun viranomaiset olivat ’rangaisseet’ pankkia, alkoivat pankissa ’itsemurhat’.

Kirill Myamlin jatkaa: ”Morganilla on vieläkin suuria taloudellisia ongelmia ja jos viranomaiset vain kaivaisivat tarpeeksi syvälle, löytyisi sieltä varmasti rikollistakin toimintaa. Siksi heidän täytyy päästä eroon todistajista.”

Madoffin tapaus ei ole ainoa pankin ongelma. Joulukuussa 2013 muutama pankin työntekijä tunnusti, että pankki oli manipuloinut kullan hintaa.

Taloustieteilijä Michail Hazin jatkaa: ”Käynnissä on aktiiveja hyökkäyksiä kullan hinnan laskemiseksi ja Morgan on tärkein peluri niillä markkinoilla.”

Vähän aikaa sitten talousmaailma sai shokkiuutisen: Deutschebank vetäytyi kullan hintaa päivittäin säätelevästä ryhmästä (gold fixing).

Valentin Katasonov jatkaa: ”He pelkäsivät että mahdollinen tutkimus saisi selville heidän yli-innokkuutensa [kullan hinnan säätelyssä]. Deutschebank pystyy hädin tuskin maksamaan ne miljardit mitä se sai sakkoa valuuttamarkkinoiden manipuloinnista, työntekijöiden laittomista potkuista, ja niin edelleen. Heillä ei yksinkertaisesti ole varaa lisäsakkoihin kullan hintaan liittyen.”

Deutschebank on osa Rothschildien imperiumia. Se oli yksi viidestä suurimmasta pankista, joka osallistui kullan hinnan säätelyyn. Tammikuussa 2014 sitä alettiin tutkia hintojen manipuloinnista ja sitten alkoivat ’itsemurhat’. Yksi heistä, William Broeksmit, on liitetty kuolleeseen Gabriel Mageehen. Heidän väitetään manipuloineen kullan hintoja Morganin pankin tietokoneverkon kautta.

Kriminologi Igor Komarov jatkaa: ”Hän oli todistajana laittoman tietokoneohjelman kehittelyssä. Tuota ohjelmaa käytettiin laittomissa operaatioissa Morganin ja eurooppalaisten pankkien välillä. Nämä johtopäätökset on vedetty julkista tietoa hyväksi käyttäen.”

Benjamin Fulford jatkaa: ”On tärkeää ymmärtää että 95% maailman rahasta on tietokoneiden sisällä. Taloudellisia järjestelmiä oikeasti kontrolloivat ovat tietokoneasiantuntijoita, ja sitten kun ihmisiä alkaa kuolla, on takana todennäköisesti rikoksia.”

Kuka on seuraavana pankkiirien mustassa listassa? Pitääkö meidän odottaa nykyisen talousjärjestelmän romahdusta? Mikä saisi taistelun Valkoisen lohikäärmeen kanssa loppumaan? Onnistuuko tuo salainen organisaatio saamaan kaiken kultansa takaisin vanhoista yhdysvaltalaisista varastoista ja ulkomaisista bunkkereista?

Vuonna 2009 Kiinan hallitus osti pienen määrän kultaa kansainvälisiltä markkinoilta. Kun tuo 15 kilon lasti saapui Kiinaan, sen puhtaus tarkastettiin pieniä reikiä harkkoihin poraamalla. Analyysi paljasti että harkot olivatkin volframia, jonka päällä oli ohut kultakerros. Harkoissa oli kuitenkin Fort Knoxin, Yhdysvaltojen suurimman kultavaraston rekisteröintitunnukset. Asiantuntija uskovatkin että 1960-luvulla tehtiin 1.5 miljoonaa tällaista valekultaharkkoa joista osa lähetettiin markkinoille, ja osa varastoitiin.

Valentin Katasonov jatkaa: ”Fort Knoxissa ei ole enää kultaa. Ehkä löydät sieltä joitain volframiharkkoja, mutta oikea kulta on kadonnut.”

Jotkut asiantuntijat uskovat, että kulta ’varastettiin’ suuren laman aikana, ja jotkut että tuo kulta jaettiin kahden Yhdysvaltalaisen klaanin kesken. Mutta suurin osa asiantuntijoista on kuitenkin yhtä mieltä siitä, ettei sillä ole enää väliä. Virallisen tiedon mukaan yhdysvaltalaisen kullan arvo on 11 miljardia dollaria, ja se on vain 0.2% kaiken Federal Reserve-järjestelmän varojen määrästä. Se tarkoittaa että vain kaksi jokaisesta tuhannesta painetusta dollarista on taattu kullalla. Me tiedämme missä kultaa pidetään.

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Federal Reserve-järjestelmä voi ostaa niin paljon kultaa kuin se haluaa, sillä koko mekanismi jolla dollareita painetaan antaa heille sen mahdollisuuden.”

Professori Sergey Malkov jatkaa: ”Sillä että kultaa on dollarin tukena ei ole merkitystä, koska kullan määrä ei ole sama kuin kierrossa olevien dollareiden.”

Se valta joka liikuttaa dollareita ympäri maailman, on se sama valta joka Yhdysvaltojen politiikalla ja armeijalla on. Kukaan ei halua taistella tuota maata vastaan. Asiantuntijoiden mukaan tuotteiden ja palveluiden markkinat edustavat vain noin 5-10% koko maailman koko taloudesta. Kaikki muu on vain paperia, erilaisia dokumentteja kuten velkakirjoja ja osakkeita. Nuo dokumentit ovat arvokkaita ja niitä tukevat muut arvokkaat dokumentit ja tämän koko virtuaalisen pyramidin huipulla on kaikenlaisia velan instrumentteja.

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Se saa talouden liikkumaan. Ihmiset ’pakotetaan’ ottamaan lainaa ja maksamaan ne takaisin, ja se on vahva stimulantti joka saa taloudet kasvamaan.”

Tänään rikkautta ei mitata sillä, kuinka paljon pystyt tienaamaan, vaan sillä kuinka lähellä painokonetta olet. Pankkiirit, joita nykyään kutsutaan pankstereiksi (banksters), tienaavat valtavia summia talouskriisien aikana, ja sen kaikki jo tietävät. Luotiinko tuo pankkiirien musta lista sen vuoksi?

Vladimir Vasiliev jatkaa: ”Tässä on kyse myös eräänlaisesta pankkiirien sisällissodasta. On kuin joku sanoisi: ’Hei sinä siellä. Tiedätkö tästä erikoisesta projektista sinun eliminoimiseksi? Ei se elämä olekaan niin helppoa.’ Pankkiirien piirejä demonisoidaan, joku on saanut otteen heistä kaikista ja saa heidät kärsimään niin kuin he ovat saaneet muut kärsimään.”

Aktivistit modernissa rahoitusmaailmassa ovat huolissaan: kuinka kauan rahanpainokone pysyy vallassa? Kuinka kauan huippupankkiirit pitävät kaiken tasapainossa? Juuri nyt Valkoinen lohikäärme johtaa taistelua varjohallitusta vastaan, ja salainen aasialainen ryhmä on voittanut oikeudenkäynnin Fediä vastaan, poliittisessa mielessä.

Historioitsija Dmitry Fost jatkaa: ”Paljon verta on vuodatettu. Fed hävisi oikeudessa Lohikäärmeen perheelle. Tätä ei ole julkisesti ilmoitettu, mutta oikeusjutussa oli kyse yli miljardista.”

Tuon oikeusjutun loppuun saattaminen ei ollut helppoa. Lohikäärmeen edustajaa Neal Keenania uhkailtiin ja häntä yritettiin lahjoa.

Benjamin Fulford jatkaa: ”Lopulta YK:n edustaja tuli hänen luokseen ja sanoi: ’Annamme sinulle 100 miljoonaa dollaria, jos unohdat koko jutun.’ Mutta Keenan kieltäytyi.”

Aasialainen kulta palautettiin oikealle omistajalleen salaisessa oikeuskäsittelyssä, mutta noudattaako Fed käskyä? Tämä saattaa olla se askel, joka romahduttaa dollarin valuuttamarkkinat. Silloin tuosta vihreästä setelistä tulisi vain paperia, ja varjohallitus ei voi antaa sen tapahtua. Ja niin kauan kuin varjohallitus menestyy, maailmansodat jatkuvat.

Lisää aiheesta

Jim Stone Fukushima report PDF

geoengineeringwatch.org

Ilmastonmuokkaus.fi

Veterans Today 25.8.2015: Tianjinin räjähdyksen aiheutti pienoisydinase

Yemenin ydinpommi 2015 (Samasta Veterans Today artikkelista):

Saimme tiedon myös siitä, että myös Teksasissa olisi räjähtänyt ydinase muutama kuukausi sitten. Lisäämme tuon tiedon lähiaikoina.

Thrive

Selittää dokumentoidusti mitä Uusi Maailmanjärjestys on tehnyt ja mitä se ajaa takaa. Yli 30 miljoonaa katsojaa 27 kielellä:

Käsikirjoitus tässä.

 

Uusia dokkareitamme:

Nyt ajankohtaisesta, Hillary Clintoniakin koskevasta, Pizzagate- pedofiiliskandaalista USA:ssa lyhyesti tässä:

Conspiracy of Silence - The Franklin cover-up, kertoo saatananpalvontaan läheisesti liittyvästä pedofiliasta USA:ssa

Vahvistetussa WikiLeaksin julkaisemassa John Podestan, Hillary Clintonin kampanjapäällikön, sähköpostikeskustelussa vaikutusvaltaiset washingtonilaiset henkilöt suunnittelevat järjestävänsä poreammejuhlat, joihin yksi heistä lupaa ”kuljettaa Rubyn, Emersonin ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7) jotta teillä on ylimääräistä viihdettä ja he tulevat varmasti myös olemaan altaassa.” Lue koko kirjoitus Wikileaksin linkkeineen tässä. Ja lisää aiheesta tässä. Kuinka näiden samojen rikollisten kontrolloimat Google, Youtube ja Wikipedia vääristelevät tätä aihetta, tässä. Dokkarin voit katsoa etusivullamme.

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

The War You Don't See, a film by John Pilger Lukuisten ilmiantajien avulla tehty dokkari siitä, kuinka media valehtelee meille, että hyväksyisimme uskomattoman likaiset sodat

Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson

Amerikkalainen unelma Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä länsimaailman keskuspankkien toiminnassa on kyse.

Talousammattitappajan tunnustuksia Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana"

Salaisuus kommunismin taustalla 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaiset.

Salaisuus salaseurojen takana (suomenkielinen tekstitys) Jäljet johtavat Vatikaaniin.

The Great Culling: Our Water Official Full Movie Miksi juomavesi myrkytetään fluorilla?

Why We Are Afraid [of Islam], A 1400 Year Secret Miksi meillä on syytä pelätä islaminuskoa?

US Troops Protecting and Harvesting Opium/Heroin in Afghanistan Yhdysvaltojen armeija vahtii oopiumiviljelmiä Afganistanissa ja turvaa CIA:n 50 miljardia/vuosi huumekauppaa