Dokumenttielokuvia

 

Tätä sivustoa ylläpitävät isänmaastaan ylpeät suomalaiset.

 

Tärkeä tiedotus:

Youtube, Google, Wikipedia ja Facebook, eli niin sanottu "teollisuus", sensuroivat tarkoituksella monia mielestämme tärkeitä dokumenttielokuvia, ja vääristelevät tietoa niiden käsittelemistä aiheista. Jos dokkari on "poistettu", "aluerajoitettu", "suojattu", tai "rikkoo sääntöjämme", on se todennäköisesti tärkeä katsottava. Se löytyy usein kuitenkin Youtubesta esimerkiksi Mozillan TOR-versiolla, tai hakusanoilla. Lisää "teollisuuden" sensuurista ja manipuloinnista tässä.

Islamin Euroopan valloitus ja suomalaisuuden katoaminen

 

Islamin Euroopan valloitus (Islam taking over Europe. Sharia law soon in Europe) :

//www.youtube.com/embed/OUJNxRqrcyQ?rel=0

Videon suomenkielinen käsikirjoitus sivulla alempana.

 

Myös me tämän sivuston ylläpitäjät haluamme auttaa pakolaisia, mutta ratkaisu pakolaisongelmaan ei ole yksiselitteinen heidän Suomeen muuttaminen, vaan erityisesti täytyy puuttua keinotekoisten, mm. luonnonvarojen ryöstämiseksi aloitettujen sotien lopettamiseksi ja estämiseksi. Syyrian sota on juuri lisätty Wikipedian listaan Yhdysvaltojen tekemistä salaisista vallanvaihdoksista. Wikipedian artikkeli Syyrian sodasta tässä. Irakin tarinan voit lukea täällä ja Libyan täällä.

1960- luvulta lähtien maahanmuuttajia muslimimaista alkoi suurissa määrin ilmaantua Länsi-Euroopassa, erityisesti Saksassa, Ranskassa ja Belgiassa. Vaikkakin suuria muslimiyhteisöjä oli ollut Euroopassa ja erityisesti Balkanilla (Kreikassa, Albaniassa…) jo paljon aiemminkin, oli 1960-luvulla alkanut muslimien maahanmuuttoaalto ensimmäinen, joka kohdistui Pohjois-Eurooppaan.

Euroopan muslimit eivät ole homogeeninen ryhmä. He edustavat montaa eri kansalaisuutta sekä erilaisia etnisiä ja rodullisia ryhmiä. Länsi-Euroopan muslimit ovat pääasiassa kotoisin Pakistanista, Turkista sekä ns. Maghreb-maista  (Marokko, Algeria ja Tunisia). Muslimit eroavat toisistaan myös uskonnollisen aktiivisuuden suhteen: jotkut noudattavat islamin oppeja hyvin tarkkaan kun taas toiset ovat omaksuneet eurooppalaisia elämäntapoja.

Länsi-Euroopassa muslimit yleensä asuvat suurkaupunkien köyhemmissä lähiöissä. Pew Forumin mukaan Euroopassa oli vuonna 2010 noin 44 miljoonaa muslimia (6%). EU:ssa heitä oli noin 19 miljoonaa (3.8%). Pariisissa ja sen lähialueilla muslimeja on The Economist-lehden mukaan noin kaksi miljoonaa, enemmän kuin missään muussa kaupungissa EU:ssa. Lontoossa on myös merkittävä noin miljoonan muslimin yhteisö.

Jos muslimien maahanmuuttovirta jatkuu nykyisellä tasolla, ja heidän syntyvyytensä pysyy samana, vuoteen 2030 mennessä muslimeja tulee olemaan 10 % Ranskalaisista ja 8 % EU:n kansalaisista.

 

Muslimit enemmistö Euroopassa 20 vuoden kuluessa (Muslims Majority in Europe Within 20 Years):

//www.youtube.com/embed/CSWLLc6uikE?rel=0

Videon suomenkielinen käsikirjoitus sivulla alempana.

 

Alkuperäinen englanninkielinen kirjoitus luettavissa täällä.

 

Islamin Euroopan valloitus video käsikirjoitus:

Islam valloittaa Eurooppaa. Maailma muuttuu. Globaali kulttuuri, jonka meidän lapsemme perivät, tulee olemaa huomattavasti erilainen kuin se on tänään. Seuraavana raportti maailman muuttuvasta väestöjakaumasta:

Tutkimusten mukaan kulttuurin säilymiseksi yli 25 vuotta, täytyy syntyvyyden olla vähintään 2.11 lasta per perhe. Jos se on vähemmän, alkaa kulttuuri katoamaan. Koskaan historiassa mikään kulttuuri ei koskaan ole pystynyt muuttamaan suuntaa 1.9 [lapsen] syntyvyydellä. Kun syntyvyys on 1.3, on se mahdotonta kääntää kasvuun, koska siltä menisi 80 - 100 vuotta korjatakseen itsensä. Ei ole olemassa talousmallia, joka pitäisi kulttuurin elossa tuon ajan. Toisin sanoen jos kaksi paria vanhempia molemmat saavat yhden lapsen, tulee lapsia olemaan puolet vähemmän kuin vanhempia. Jos nuo lapset saavat vain yhden lapsen, tulee lastenlapsia olemaan neljäsosa isovanhempien määrästä. Jos vuonna 2006 syntyy vain miljoona lasta, on vaikeaa saada kaksi miljoonaa aikuista työelämään vuonna 2026. Samalla kun väestön määrä pienenee, samalla pienenee kulttuuri.

Vuonna 2007 Ranskan syntyvyys oli 1.8, Englannin 1.6, Kreikan ja Saksan 1.3, Italian 1.2 ja Espanjan 1.1. Euroopan 31 maassa syntyvyys oli 1.38. Historia kertoo meille, että on mahdotonta kääntää nämä luvut kasvuun. Muutaman vuoden kuluttua Eurooppa niin kuin me sen tunnemme, katoaa. Euroopan väkiluku ei kuitenkaan ole vähentynyt. Miksi ei? Maahanmuuton vuoksi. Vuodesta 1990 kaikki maahanmuutto on ollut islamilaista. Ranskassa 1.8 lasta per perhe verrattuna muslimi perheen 8.1. Eteläisessä Ranskassa, perinteisesti maailman kirkkorikkaimmalla alueella on nyt enemmän moskeijoita kuin kirkkoja. 30 % alle 20 vuotiaista lapsista on islaminuskoisia. Suurissa kaupungeissa kuten Nizzassa, Marseillessa ja Pariisissa tuo luku on kasvanut 45 %:iin. Vuoteen 2027 mennessä joka viides ranskalainen on muslimi. 39 vuodessa Ranskasta tulee islamilainen tasavalta. Seuraavien 30 vuoden aikana Englannin muslimiväestö tulee kasvamaan 82.000:sta 2.5 miljoonaan, yli 30-kertaiseksi.

Englannissa on yli 1000 moskeijaa, monet niistä vanhoja kirkkoja. Hollannissa yli puolet kaikista syntyneistä lapsista on muslimeja. Vain 15 vuoden kuluttua puolet ihmisistä Hollannissa tulee olemaan muslimeja. Venäjällä on yli 23 miljoonaa muslimia, noin joka viides. 40 % Venäjän sotilaista tulee olemaan muslimeja muutan vuoden kuluttua. Belgiassa 25 % kansalaisista ja 50 % syntyneistä lapsista on muslimeja. Belgian hallitus on sanonut, että 1/3 eurooppalaisista lapsista syntyy muslimiperheeseen vuoteen 2025 mennessä. Saksan hallitus, joka on ensimmäinen joka tästä asiasta puhui julkisesti, antoi jokin aikaa sitten seuraavan lausunnon: ”Saksalaisten vähenemistä ei enää pystytä pysäyttämään. Sen kansan voimakasta katoamista ei pystytä estämään. Saksa tulee olemaan muslimivaltio vuoteen 2050 mennessä.”

Libyan Muammar Gaddafi sanoi: ”On nähtävissä merkkejä, että Allah tulee antamaan voiton Islamille Euroopassa ilman miekkoja, ilman aseita ja ilman valloitusta. Emme tarvitse terroristeja, emmekä tarvitse itsemurhapommittajia. Euroopassa jo nyt olevat 50 miljoonaa muslimia tulevat muuttamaan Euroopan muslimien maanosaksi muutaman vuosikymmenen kuluessa.” Tällä hetkellä (2008) Euroopassa on 52 miljoonaa muslimia. Saksan hallituksen mukaan tuo määrä tulee kasvamaan seuraavan 20 vuoden aikana 104 miljoonaan. Juuri nyt Kanadan syntyvyys on 1.6. ja islaminusko on nopeimmin kasvava uskonto. Vuodesta 2001 vuoteen 2006 Kanadan väkiluku kasvoi 1.6 miljoonalla, jousta 1.2 miljoonaa oli maahanmuuttajia. Tällä hetkellä syntyvyys Yhdysvalloissa on 1.6. Latinalaisesta Amerikasta tulevien maahanmuuttajien myötä tuo luku kasvaa 2.11:een, joka on vähimmäismäärä kulttuurin säilyttämiseksi. Vuonna 1970 Yhdysvalloissa oli 100.000 muslimia, tänään (2008) heitä on yli 9 miljoonaa.

Maailma muuttuu, on aika herätä. Kolme vuotta sitten kolmen islamilaisen organisaation tapaamisen käsikirjoitus osoitti yksityiskohtaisesti heidän suunnitelmansa muuttaa Yhdysvaltojen uskonto journalismin, politiikan, koulutuksen ja muiden avulla. He sanoivat: ”Meidän täytyy valmistautua siihen tosiasiaan, että 30 vuoden kuluttua Yhdysvalloissa tulee asumaan 30 miljoonaa muslimia.” Se maailma jossa me asumme ei ole sama, jossa lapsemme ja lastenlapsemme tulevat asumaan. Katolinen kirkko ilmoitti juuri, että islaminuskoisten määrä on ylittänyt katolisten määrän. Joidenkin tutkimusten mukaan islaminusko tulee olemaan maailman yleisin 5-7 vuoden kuluttua. Uskovaisina me pyydämme sinua liittymään joukkoomme ja jakamaan tätä tietoa muuttuvasta maailmasta. Tämä on kutsu toimimaan. 

 

Video Muslims Majority in Europe Within 20 Years

Egyptiläisen islamin saarnaajan Amr Khaledin haastattelu Egyptiläisessä Dream 2 TV:ssä 10. toukokuuta, 2008

 

Haastattelija: Kuinka näet islamin Euroopassa?

Amr Khaled (A.K.): Tärkeintä on, että Euroopassa on 25-30 miljoonaa muslimia. Tällä lukumäärällä on monia vaikutuksia. Muslimit jatkavat lapsien saamista, kun taas eurooppalaiset eivät. Se tarkoittaa sitä, että 20 vuoden kuluttua muslimit ovat enemmistö Euroopassa, ja sillä tulee olemaan suuri vaikutus päätöstentekoon. Tämä saa monet muut ryhmät vihaisiksi ja he pitävät tätä kehitystä vaarallisena. He ovat islamin vihollisia, kuten hyvin tiedämme. Mutta lännen ihmiset eivät tiedä mitään muslimeista. Tilastojen mukaan 70 % heistä ei edes tiedä kuka muslimien profeetta on. Tämä on vain yksi esimerkki.

Haastattelija: Eurooppalaiset eivät tiedä profeetan nimeä?

A.K: Eivät vain nimeä, vaan sitä kuka hän oli. Jos he sattuisivat tietämään hänen nimensä, he eivät tiedä mitään hänestä, hänen historiasta, koska hän eli, ja niin edelleen. He eivät tiedä hänestä mitään. Islamin vihollisten tavoite on ajaa nuo 20-30 miljoonaa muslimia pois Euroopasta, tai provosoida heitä niin, että heidät karkotetaan. Jos muslimit pysyvät Euroopassa, on se vaarallista ja heidän täytyy lähteä.

Haastattelija: Sinä esitit tärkeän väitteen, että on olemassa tarkoituksellisia ja harkittuja provokaatioita tarkoituksena ajaa muslimit pois heidän tämän hetkisestä kodistaan, Euroopasta.

A.K: Kyllä. Kun Ensimmäiset loukkaavat piirrokset ilmestyivät [lehdissä], oli erikoista nähdä että se nappi, jota he painoivat provosoidakseen muslimeja, Koraani ja profeetta Muhammad, jotka ovat muslimeille pyhiä, oli se sama nappi joka on eurooppalaiselle pyhä eli sananvapaus. Eurooppalaisten sananvapaus on heidän vastineensa meidän Koraanille, he pitävät sitä pyhänä. Länsi hyökkää sen kimppuun mitä muslimit pitävät pyhänä sen avulla mitä he itse pitävät pyhänä. Ajaakseen muslimit ulos Euroopasta, eurooppalaisilla täytyy olla tekosyy joka oikeuttaa heille sen. Juuri niin kuin tehtiin Bosniassa. Joka tapauksessa Bosnia on osa Eurooppaa, eli kukaan ei voi sanoa, että esimerkkini olisi kaukaa haettu. Niinpä heidän ratkaisunsa on jatkaa muslimien provosointia saadakseen muslimit tekemään virheitä, kuten vastaamaan provokaatioihin pommi-iskuin. Sitten eurooppalaiset alkaisivat kysyä: ”Mitä tämä on? Mitä he tekevät?” Siten heillä olisi tekosyy siihen, mikä seuraa.

Haastattelija: Eli tämä olisi eurooppalaisten psykologista valmistelua muslimien ulos ajamiseksi. Nämä ovat erittäin vakavia syytöksiä.

A.K: Tämä on vain minun näkemykseni asiasta. Mitä muuta heillä olisi voitettavana muslimien jatkuvalla loukkaamisella, varsinkin kun seuraus on jo tiedossa?

Haastattelija: Se tuntuu kyllä järjettömältä.

AK: Ihmiset sanovat, että Tanska kärsi rahallisista menetyksistä, ja sehän on totta. Miksi he sitten jatkavat? Koska jotkut uskovat, että on hyödyllistä ajaa nuo 30 miljoonaa ihmistä ulos Euroopasta ja että se olisi siitä seuraavien boikottien arvoista. Siksi he jatkavat samaan suuntaan.

Mikä sitten olisi ratkaisu? Meidän täytyy olla realistisia ja positiivisia. Meille on tärkeää, että nuo 30 miljoonaa muslimia soluttautuvat yhteiskuntaan ja osoittava eurooppalaisille kuinka kunniallisia ja menestyksekkäitä he ovat. Nuo ovat avainsanoja: kunniallisia ja menestyksekkäitä. Jos nuo 30 miljoonaa onnistuvat olemaan välittämättä provokaatioista, ja suuntaamaan vihansa tukeakseen profeetta Muhammadia ja islamia ja näin muuttumaan käveleviksi propagandakoneiksi, jokainen voisi sanoa olevansa islamin lähettiläs. Heidän jokaisen pitää alkaa toimimaan eri puolilla Eurooppaa: työpaikoillaan, urheilukerhoissaan, joka paikassa missä he voivat lyöttäytyä yhteen eurooppalaisten kanssa, missä he voivat näyttää heille moraalisia arvojaan ja menestystään. Se tekee tyhjäksi eurooppalaisten suunnitelmat ja he saavat pysyä Euroopassa. Tarvitsemme 10 vuotta, että muslimeista tulee menestyksekkäitä ja että he onnistuvat asettumaan Eurooppaan.

 

Tässä kahden minuutin videossa viisi tehokasta keinoa pakolaisongelman ratkaisemiseksi:

Uusia dokkareitamme:

Nyt ajankohtaisesta, Hillary Clintoniakin koskevasta, Pizzagate- pedofiiliskandaalista USA:ssa lyhyesti tässä:

Conspiracy of Silence - The Franklin cover-up, kertoo saatananpalvontaan läheisesti liittyvästä pedofiliasta USA:ssa

Vahvistetussa WikiLeaksin julkaisemassa John Podestan, Hillary Clintonin kampanjapäällikön, sähköpostikeskustelussa vaikutusvaltaiset washingtonilaiset henkilöt suunnittelevat järjestävänsä poreammejuhlat, joihin yksi heistä lupaa ”kuljettaa Rubyn, Emersonin ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7) jotta teillä on ylimääräistä viihdettä ja he tulevat varmasti myös olemaan altaassa.” Lue koko kirjoitus Wikileaksin linkkeineen tässä. Ja lisää aiheesta tässä. Kuinka näiden samojen rikollisten kontrolloimat Google, Youtube ja Wikipedia vääristelevät tätä aihetta, tässä. Dokkarin voit katsoa etusivullamme.

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

The War You Don't See, a film by John Pilger Lukuisten ilmiantajien avulla tehty dokkari siitä, kuinka media valehtelee meille, että hyväksyisimme uskomattoman likaiset sodat

Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson

Amerikkalainen unelma Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä länsimaailman keskuspankkien toiminnassa on kyse.

Talousammattitappajan tunnustuksia Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana"

Salaisuus kommunismin taustalla 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaiset.

Salaisuus salaseurojen takana (suomenkielinen tekstitys) Jäljet johtavat Vatikaaniin.

The Great Culling: Our Water Official Full Movie Miksi juomavesi myrkytetään fluorilla?

Why We Are Afraid [of Islam], A 1400 Year Secret Miksi meillä on syytä pelätä islaminuskoa?

US Troops Protecting and Harvesting Opium/Heroin in Afghanistan Yhdysvaltojen armeija vahtii oopiumiviljelmiä Afganistanissa ja turvaa CIA:n 50 miljardia/vuosi huumekauppaa