Dokumenttielokuvia

 

Tätä sivustoa ylläpitävät isänmaastaan ylpeät suomalaiset.

 

Tärkeä tiedotus:

Youtube, Google, Wikipedia ja Facebook, eli niin sanottu "teollisuus", sensuroivat tarkoituksella monia mielestämme tärkeitä dokumenttielokuvia, ja vääristelevät tietoa niiden käsittelemistä aiheista. Jos dokkari on "poistettu", "aluerajoitettu", "suojattu", tai "rikkoo sääntöjämme", on se todennäköisesti tärkeä katsottava. Se löytyy usein kuitenkin Youtubesta esimerkiksi Mozillan TOR-versiolla, tai hakusanoilla. Lisää "teollisuuden" sensuurista ja manipuloinnista tässä.

Massamaahanmuuton seuraukset

 

Videot "Islamin Euroopan valloitus" ja "Muslimit enemmistö Euroopassa 20 vuodessa". Suomenkieliset käsikirjoitukset täällä.

 

 

Taloudelliset seuraukset

Uusi Suomi 5.10.2015: Stubb heitti Ruotsin tv:ssä: ”Vuonna 2030 Suomessa 0,5 miljoonaa ulkomaalaista”

Suomen Uutiset 10.4.2015: Maahanmuutto maksaa suomalaisille yli miljardin vuodessa Tämä siis vuonna 2014 - nyt meillä on 10 kertaa enemmän "pakolaisia"

 

Kulttuurilliset seuraukset

MV-lehti 5.10.2015: Poliisijohtaja huolissaan – muslimit eivät sopeudu.  Islaminuskoiset maahanmuuttajat elävät rinnakkaisyhteiskunnissa, joissa sovelletaan eri lainsäädäntöä.

Yle 27.9.2015: Kiintiöpakolaisena Suomeen tullut väittää: Turvapaikanhakijoiden jopa mahdotonta sopeutua tänne

 

Turvallisuutemme heikkeneminen

Kaleva 4.10.2015: Ulkomaalainen mies pa­hoin­pi­teli suomalaisen Oulun keskustassa – ambulanssilla sairaalaan

Helsingin uutiset 15.3.2015: Raiskaustilastot karuja – ulkomaalaistaustaiset yliedustettuina tekijöinä ja uhreina

MTV 30.9.2015: Pahoinpitelyitä ja teinityttöjen ahdistelua - turvapaikanhakijoita epäillään lukuisista rikoksista

Iltalehti 9.10.2015: Puolustusministeri Niinistö Radio Helsingille: Suomeen saapunut jo henkilöitä, joilla on Isis-yhteyksiä

Muuta

"Ihmiset vaeltavat nyt Eurooppaan paremman elintason perässä."

Helsingin Uutiset: Perussuomalaisten europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kutsuu Juha Sipilän (kesk) päätöstä majoittaa turvapaikanhakijoita omaan kotiinsa ”tuhoisaksi”.

– Kun tämä uutinen välittömästi levisi arabimaailman merkittäviin tiedotusvälineisiin, Suomea mainostettiin maana, jossa on kauniita nuoria naisia ja pääministeri antaa asunnon turvapaikanhakijoille, Halla-aho toteaa lehdelle.

– Se oli aika vastuuton teko ihan riippumatta Sipilän motiiveista.

Halla-aho toteaa HS:lle, että Suomessa annetaan median avulla väärä kuva turvapaikanhakijakriisistä tilanteena, jossa ihmiset pakenisivat sotaa ja hätää Suomeen. Halla-ahon mukaan kyse on pääosassa siitä, että ihmiset vaeltavat nyt Eurooppaan paremman elintason perässä.

 

Uutisia aiheesta

Kymen Sanomat 6.10.2015: Kotkalainen kansanedustaja Juho Eerola (ps.) "Suomen ja Ruotsin välisen rajan voisi sulkea viikon ajaksi."

Iltalehti 4.10.2015: Torniossa rekisteröitiin eilen yli 400 turvapaikanhakijaa

MV-lehti 5.10.2015: SK: Rajat kiinni – sinivalkoisella bussilla Tornioon ja takaisin: ”Islamista uhkaa tulla Suomen valtauskonto” Valtamedia vääristelee kuvaa maahanmuuton vastustajista, sanovat mielenosoittajat, Suomen Kuvalehden tuoreessa jutussa.

MV-lehti 5.10.2015: Pihlajalinnalla tähtäimessä jopa 10 uutta vastaanottokeskusta!

Uusia dokkareitamme:

Nyt ajankohtaisesta, Hillary Clintoniakin koskevasta, Pizzagate- pedofiiliskandaalista USA:ssa lyhyesti tässä:

Conspiracy of Silence - The Franklin cover-up, kertoo saatananpalvontaan läheisesti liittyvästä pedofiliasta USA:ssa

Vahvistetussa WikiLeaksin julkaisemassa John Podestan, Hillary Clintonin kampanjapäällikön, sähköpostikeskustelussa vaikutusvaltaiset washingtonilaiset henkilöt suunnittelevat järjestävänsä poreammejuhlat, joihin yksi heistä lupaa ”kuljettaa Rubyn, Emersonin ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7) jotta teillä on ylimääräistä viihdettä ja he tulevat varmasti myös olemaan altaassa.” Lue koko kirjoitus Wikileaksin linkkeineen tässä. Ja lisää aiheesta tässä. Kuinka näiden samojen rikollisten kontrolloimat Google, Youtube ja Wikipedia vääristelevät tätä aihetta, tässä. Dokkarin voit katsoa etusivullamme.

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

The War You Don't See, a film by John Pilger Lukuisten ilmiantajien avulla tehty dokkari siitä, kuinka media valehtelee meille, että hyväksyisimme uskomattoman likaiset sodat

Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson

Amerikkalainen unelma Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä länsimaailman keskuspankkien toiminnassa on kyse.

Talousammattitappajan tunnustuksia Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana"

Salaisuus kommunismin taustalla 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaiset.

Salaisuus salaseurojen takana (suomenkielinen tekstitys) Jäljet johtavat Vatikaaniin.

The Great Culling: Our Water Official Full Movie Miksi juomavesi myrkytetään fluorilla?

Why We Are Afraid [of Islam], A 1400 Year Secret Miksi meillä on syytä pelätä islaminuskoa?

US Troops Protecting and Harvesting Opium/Heroin in Afghanistan Yhdysvaltojen armeija vahtii oopiumiviljelmiä Afganistanissa ja turvaa CIA:n 50 miljardia/vuosi huumekauppaa