Dokumenttielokuvia

 

Tätä sivustoa ylläpitävät isänmaastaan ylpeät suomalaiset.

 

Tärkeä tiedotus:

Youtube, Google, Wikipedia ja Facebook, eli niin sanottu "teollisuus", sensuroivat tarkoituksella monia mielestämme tärkeitä dokumenttielokuvia, ja vääristelevät tietoa niiden käsittelemistä aiheista. Jos dokkari on "poistettu", "aluerajoitettu", "suojattu", tai "rikkoo sääntöjämme", on se todennäköisesti tärkeä katsottava. Se löytyy usein kuitenkin Youtubesta esimerkiksi Mozillan TOR-versiolla, tai hakusanoilla. Lisää "teollisuuden" sensuurista ja manipuloinnista tässä.

Suomenkielisellä tekstityksellä

 

 

Talousammattitappajan tunnustuksia - John Perkins

John Perkins on entinen Chas T. Main Inc. konsulttiyhtiön pääekonomisti. Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana", mikä tarkoitti valtionpäämiesten lahjomista ja heidän valtioidensa pakottamista suuriin velkoihin, jotta kansainväliset suurkorporaatiot saivat ryöstettuä niiden resursseja. Hänen kirjojaan on myyty yli miljoona kappaletta, niitä on julkaistu yli 30 kielellä ja ne olleet pitkiä aikoja New York Timesin bestseller-listalla. Katso tässä.

 


Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman

Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson. Tämä rehellisen ihmisen ymmärrystä koetteleva tarina, alkaa yllättävällä tavalla New Yorkin osavaltion takametsistä, ja jatkuu aina näihin päiviin saakka. Dokumentissa käsitellään öljymonopolien itsensä lisäksi niiden edesottamuksia muilla aloilla, kuten koululaitoksessa, lääketieteessä, geopolitiikassa, finanssialalla, agriteollisuudessa, geenitekniikassa ym. Katso tässä.

 

Salaisuus kommunismin taustalla

On fakta, että 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaisiksi itsensä määrittelevät tahot. Sama ryhmä hallitsi Neuvostoliittoa kulissien takaa, koko sen olemassaolon ajan. David Duke lukee meille esipuheen kirjastaan "Salaisuus kommunismin taustalla". Bolsevikit, jotka ottivat vallan Venäjällä, eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä...." Katso tässä.

 

Amerikkalainen unelma

Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä Federal Reserve-keskuspankin toiminnassa on kyse. Sama pätee kaikkiin muihinkin keskuspankkeihin länsimaailmassa. Yksityinen keskuspankkitoiminta on tunnetun historian suurimpia huijauksia. Harvoin tulee vastaan näin hyvin käsikirjoitettua, piirrettyä ja totetutettua animaatiota. Lisäksi videossa käsitellään yhtä maailman tärkeintä kysymystä, joten katsomisnautinto on suuri. Täytyy nähdä. Katso tässä.

 

 

Uusia dokkareitamme:

Nyt ajankohtaisesta, Hillary Clintoniakin koskevasta, Pizzagate- pedofiiliskandaalista USA:ssa lyhyesti tässä:

Conspiracy of Silence - The Franklin cover-up, kertoo saatananpalvontaan läheisesti liittyvästä pedofiliasta USA:ssa

Vahvistetussa WikiLeaksin julkaisemassa John Podestan, Hillary Clintonin kampanjapäällikön, sähköpostikeskustelussa vaikutusvaltaiset washingtonilaiset henkilöt suunnittelevat järjestävänsä poreammejuhlat, joihin yksi heistä lupaa ”kuljettaa Rubyn, Emersonin ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7) jotta teillä on ylimääräistä viihdettä ja he tulevat varmasti myös olemaan altaassa.” Lue koko kirjoitus Wikileaksin linkkeineen tässä. Ja lisää aiheesta tässä. Kuinka näiden samojen rikollisten kontrolloimat Google, Youtube ja Wikipedia vääristelevät tätä aihetta, tässä. Dokkarin voit katsoa etusivullamme.

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

The War You Don't See, a film by John Pilger Lukuisten ilmiantajien avulla tehty dokkari siitä, kuinka media valehtelee meille, että hyväksyisimme uskomattoman likaiset sodat

Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson

Amerikkalainen unelma Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä länsimaailman keskuspankkien toiminnassa on kyse.

Talousammattitappajan tunnustuksia Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana"

Salaisuus kommunismin taustalla 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaiset.

Salaisuus salaseurojen takana (suomenkielinen tekstitys) Jäljet johtavat Vatikaaniin.

The Great Culling: Our Water Official Full Movie Miksi juomavesi myrkytetään fluorilla?

Why We Are Afraid [of Islam], A 1400 Year Secret Miksi meillä on syytä pelätä islaminuskoa?

US Troops Protecting and Harvesting Opium/Heroin in Afghanistan Yhdysvaltojen armeija vahtii oopiumiviljelmiä Afganistanissa ja turvaa CIA:n 50 miljardia/vuosi huumekauppaa