Dokumenttielokuvia

 

Tätä sivustoa ylläpitävät isänmaastaan ylpeät suomalaiset.

 

Tärkeä tiedotus:

Youtube, Google, Wikipedia ja Facebook, eli niin sanottu "teollisuus", sensuroivat tarkoituksella monia mielestämme tärkeitä dokumenttielokuvia, ja vääristelevät tietoa niiden käsittelemistä aiheista. Jos dokkari on "poistettu", "aluerajoitettu", "suojattu", tai "rikkoo sääntöjämme", on se todennäköisesti tärkeä katsottava. Se löytyy usein kuitenkin Youtubesta esimerkiksi Mozillan TOR-versiolla, tai hakusanoilla. Lisää "teollisuuden" sensuurista ja manipuloinnista tässä.

Terveys

 

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Suomeksi otteita tässä.

Hiljainen epidemia -dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

 

The Great Culling: Our Water Official Full Movie

Miksi Yhdysvalloissa, ja 30:ssä muussa maassa, myrkytetään vesi fluorilla?

 

Valheet joihin uskomme. Suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

 

Fluoridegate

Yhdysvaltojen syöpäinstituutin mukaan noin 65%:lla yhdysvaltalaisista talouksista on fluoria vesijohtovedessä, vaikka sen on todettu olevan sekä myrkyllistä, että alentavan ihmisten älykkyysosamäärää. Harvardin Yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan lapsilla, jotka asuvat alueilla, joilla on korkea fluoripitoisuus vesijohtovedessä on selvästi alempi älykkysosamäärä kuin lapsilla, jotka asuvat "vähäisen fluorimäärän" alueilla. Aiheesta voit lukea lisää tässä ja tässä.

Fluoridegate kertoo fluorin myrkyllisyydestä vedessä ja siitä, kuinka taistelussa vesijohtoveden fluoria vastaan viranomaisten tutkijatkin saavat potkut jos he kertovat totuuden.


 

Ylen Ykkösdokumentti: Lääkkeitä terveille.

Käsikirjoituksen lyhennelmä täällä.

 

Syöpä - kielletyt hoidot (Cancer - The Forbidden Cures)Burzynski, the Movie

is an internationally award-winning documentary originally released in 2010 (with an Extended Edition released in 2011) that tells the true story of a medical doctor and Ph.D biochemist named Dr. Stanislaw Burzynski who won the largest, and possibly the most convoluted and intriguing legal battle against the Food & Drug Administration in American history. Dr. Burzynski discovered in the 1970's medicines called Antineoplastons, which have currently completed Phase II FDA-supervised clinical trials in 2009 and has been given permission by the FDA to begin the final phase of FDA testing--randomized controlled clinical trials.Various cancer survivors are presented in the film who chose these medicines instead of surgery, chemotherapy or radiation.

More info http://www.burzynskimovie.com

 

Maailma Monsanton muokkaamana (The World According to Monsanto, 2008)

Monsanto on Yhdysvaltalainen kemianteollisuuden jättiläinen, joka ostaa huimaa vauhtia siemeniä tuottavia yrityksiä ympäri maailman tavoitteenaan monopoli. Perinteisten siementen ostaminen käy yhä vaikeammmaksi, koska Monsanto korvaa perinteiset siemenet uuden sukupolven geenimanipuloiduilla (GMO) "tappajasiemenillä", joista kasvaneiden kasvien siemenistä ei kasva uutta kasvia. Näin maanviljelijät joutuvat ostamaan kalliit siemenet yhä uudelleen. 80% vuoden 2015 Suomen eduskuntavaalien kansanedustajaehdokkaista vastusti GMO:ta. Käsikirjoituksemme dokumenttielokuvasta voit lukea täällä.

 

Mitä pirua päällemme ruiskutetaan? Suomenkielisellä tekstityksellä. (What in the world are they spraying? - 2010)

Yhdysvaltojen puolustusministeri William S. Cohen ilmaisi puheessaan jo vuonna 1997 huolensa terroristeista, jotka aiheuttavat maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia sekä muuttavat ilmastoa sähkömagneettisilla aalloilla. Suomen puolustusministeri Elisabeth Rehn kutsui vuonna 1995 EU:n parlamentissa tällaisiin hirmutekoihin kykenevää HAARP-järjestelmää "ilmastoa tuhoavaksi asejärjestelmäksi". Kemikaalivanat liittyvät tähän aiheeseen jonka valtaeliitti pitää visusti pois valtamediasta.

 

Uusia dokkareitamme:

Nyt ajankohtaisesta, Hillary Clintoniakin koskevasta, Pizzagate- pedofiiliskandaalista USA:ssa lyhyesti tässä:

Conspiracy of Silence - The Franklin cover-up, kertoo saatananpalvontaan läheisesti liittyvästä pedofiliasta USA:ssa

Vahvistetussa WikiLeaksin julkaisemassa John Podestan, Hillary Clintonin kampanjapäällikön, sähköpostikeskustelussa vaikutusvaltaiset washingtonilaiset henkilöt suunnittelevat järjestävänsä poreammejuhlat, joihin yksi heistä lupaa ”kuljettaa Rubyn, Emersonin ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7) jotta teillä on ylimääräistä viihdettä ja he tulevat varmasti myös olemaan altaassa.” Lue koko kirjoitus Wikileaksin linkkeineen tässä. Ja lisää aiheesta tässä. Kuinka näiden samojen rikollisten kontrolloimat Google, Youtube ja Wikipedia vääristelevät tätä aihetta, tässä. Dokkarin voit katsoa etusivullamme.

Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta? Dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva. Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa väestöä on rokotettu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

The War You Don't See, a film by John Pilger Lukuisten ilmiantajien avulla tehty dokkari siitä, kuinka media valehtelee meille, että hyväksyisimme uskomattoman likaiset sodat

Kuinka suuret öljy-yhtiöt valloittivat maailman Totuusaktivisti James Corbett on tehnyt loistavan dokumentin öljyteollisuudesta. Dokumentti käy läpi koko teollisuuden olemassaolon ajanjakson

Amerikkalainen unelma Animaatio kertoo yksinkertaistetusti, mistä länsimaailman keskuspankkien toiminnassa on kyse.

Talousammattitappajan tunnustuksia Hänen todellinen toimenkuvansa oli toimia CIA:n "talousammattitappajana"

Salaisuus kommunismin taustalla 1917 vallankumouksen Venäjällä, suunnittelivat, rahoittivat ja toteuttivat juutalaiset.

Salaisuus salaseurojen takana (suomenkielinen tekstitys) Jäljet johtavat Vatikaaniin.

The Great Culling: Our Water Official Full Movie Miksi juomavesi myrkytetään fluorilla?

Why We Are Afraid [of Islam], A 1400 Year Secret Miksi meillä on syytä pelätä islaminuskoa?

US Troops Protecting and Harvesting Opium/Heroin in Afghanistan Yhdysvaltojen armeija vahtii oopiumiviljelmiä Afganistanissa ja turvaa CIA:n 50 miljardia/vuosi huumekauppaa